godnatt människor!

måste bara säga att besökarantalet är högre än nånsin nu, detta värmer enormt, hoppas ni stannar! ;)

nu blir det nog nattinatti för min del. eller datorn stängs iaf ner. har ju match imorrn, tidigt! eller själva matchen är inte tidigt men jag ska åka med pappsen och lil'sis som ska på friidrottstävling nånstans och då måste vi åka tidigt, usch på det, menmen, är iaf väldigt pepp på handboll imorrn!
vinna vinna är det som gäller right chixs?

bjuder på en härlig musikvideo, enjooy!
Taylor Swift - White Horse



up we go!

det är verkligen grymt roligt med alla kommentarer och att besökarna ökar ! hoppas bara att ni stannar och sen får ni jättegärna komma med förslag på vad ni vill se mer av så kan jag fixa det ;)

keep on rocking!

fredagsmys!

nu har lotta och hanna lämnat huset för att ta sig mot destination luleå. detta innebär att vi är ensamma med pappsen i helgen. självklart måste vi göra det extra mysigt så vi ska därför åka och äta på restaurang, eller restaurang kanske man inte kan kalla det men vi ska iaf äta pizza, muumsigt värre liksom! men before that ska jag och julia ner och hyra film på ica skånsta ;) hela kvällen kommer nämligen bestå av film film film! det kan inte bli så mkt bättre ! ååh vad det här kommer att bli bra ! :D

XOXO


har man tråkigt så har man ;)

1. Hur mycket pengar har du på din mobil: 187.91 på pricken ;)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan: naajj
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag: eehm är sjuk men ska vara med julia ;)
4. Hur lång är du: 1.66 tror jag
5. Vilken är den senaste filmen du sett: "Ond aning"
6. Hur löd ditt senaste sms och vem var det ifrån: "haha okej, men så mkt är inte snyggt! xD <3"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?: sms in my heart forever!
8. Är dina föräldrar skilda eller gifta?: skilda
9. När såg du senast din mamma: i måndags
10. Icke godkänt i något ämne: nopie ;)
11. Mvg i något: jappsi ;)
12: När vaknade du imorse: klockan ringde vid 6 men eftersom att jag var sjuk så blev det nattinatti igen!
13. Vilken är din favoritplats: handbollsplanen
14. Vilken plats föredrar du minst: alla platser utomhus när man är själv och det är mörkt!
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år: nånstans i stockholm i guess eller på nån resa till nåt varmt land!
16. Hur stor är din säng: 120 cm hos pappsen, 90 cm hos mammsen!
17. Vad sover du i: antingen en gosig pyamas eller en stor tröjja och trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen: tre/två
19. Var har du bott/bor: rissne, sollentuna, ljusterö, hässelby, skärgårdsstad och tre olika ställen i åkersberga!
20. Tycker du om kinamat: njaa, vet inte om jag har smakat, höhö
21. Tycker du om kaffe: nää, usch och blää på det ;)
22. Vad dricker du helst till frukost: mjölk!
23. Kan du spela poker: har kunnat ;)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig: jaa många!
25. Vill du ha barn: aa det tror jag ;)
26. Kan du några andra språk än svenska: spanska och engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans: nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng: beror på ; )
29. Vad spenderar du helst pengar på: det som jag gillar och tycker är kul, olika ;)
30. Äger du dyrbara smycken: njaa, vissa kanske kostar mer än andra ;)
31. Kan du rulla med tungan: japp, eller det beror på vad som menas med "rulla"
32. Vem är den roligaste människan du känner: svårt att säga
33. Vad har du för ringsignal: "one"
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten: det har jag säkert ;)
36. Kan du byta olja på bilen: haha neej ffs!
37. Vilken var den senaste boken du läste: kommer inte ihåg men den va jättebra iaf ;)
38. Dansar du i bilen: dansar? jo men det gör jag nog för det mesta
39. När var du i kyrkan senast: på morfars begravning  :'(
40. Hur många hål har du i öronen: två i ena ett i andra
41. Har du någon piercing: jaaow ;)
42. Har du någon tatuering: noo
43. Har du provat droger?: självklart inte!
44. Röka eller snusa: inget!
45. Alkohol eller alkoholfritt: alkoholfritt!
46. Har du pojkvän/flickvän: noope
47. När hade du senast ett förhållande: i början av 2008 men det va inte speciellt seriöst ;)
48. Vad är ditt mobil nummer: heemlis
49. Vad ska du göra ikväll: umgåås med julia, filmkväll!
50. Har du några syskon: jaapp, en hel och fyra bonus ; )

kändisskvaller!

"Lady Gaga kan verkligen konsten att sätta på sig extrema kläder! Hon trotsade Londonkylan i den här outfiten, som bäst beskrivs som plastunderkläder, fram på småtimmarna. Sångerskan och hennes entourage hämtades upp av hennes turnébuss efter att ha festat fram till klockan fem hos en kompis, Lady Gagas kjol var så tajt att hon behövdes lyftas upp för att överhuvudtaget kunna ta sig in i bussen"
haha får man fråga vad hon tänker med? eller tänkte hon överhuvudtaget? xD



Oups, för tajt!


sjukling

jahapp, då förvandlades den roliga fredagen till en hemmafredag, utan skola. vaknade nämligen med en sprängande huvudvärk, inte roligt! uschusch, tur att det finns alvedon iaf.
jag antar att bloggen lär bli drabbad av min lilla sjukdom, alltså kommer det dyka upp rätt så många inlägg under dagen i guess ; )

XOXO

godnatt!

nu blir det natti natti för mig, skola imorrn och sen blir det en sån där mysig hemmakväll med julia, precis vad jag behöver för att ladda upp till matchen på lördag, great!

sov gott allihopa!

end of war

har nu, efter en överrenskommelse med linn beslutat att vi ska ta bort bilderna på varandra. vi har alltså slutit fred men kriget mellan anna kommer fortsätta, det kan jag lova! mohahahahaha

peace out!

uppskattad krönika, eller?

hemma från dansen och nyduschad, eller rättare sagt nybadad, kan man säga så? jaja whatever. det jag tänkte komma till var att det var kul att ni hade åsikter om min krönika. hade inte räknat med att nån skulle läsa den men det finns tydligen intresse och det glädjer mig. enligt mig så var det dock inte det bästa som jag nånsin har skrivit men jag tror ändå att jag har en poäng i det jag skriver. tycker iofs att jag kunde ha haft med fler egna tankar och hur jag själv är. det är ju inte direkt så att jag alltid går utan smink och iklädd mjukisbyxor utan jag är också en sån som lätt blir påverkad av hur samhället ser ut, tyvärr. men ibland lyckas jag trotsa alla andra och gå emot strömmen, haha det låter kanske lite överdrivet men så är det och det kan ni ju läsa om bla. i texten. det är faktiskt svårare att bli accepterad om man inte ser ut på ett visst sätt, så är det bara och det är tydligen något man måste respektera. men jag håller fortfarande fast vid min åsikt om att ala ska få se ut precis som dom vill, ingen ska lägga sig i ! ;) och tack igen för kommentarerna!



nu blev det tyvär en sminkad bild men hade ingen annan, usch vad dåligt det lät när man läser det jag nyss har skrivit men jag får väl skylla på....haha kommer inte på nåt menmen xD

dans i mitt hjärta!

nu blir det dansa av, hallelujah!

thuursday!

äntligen hemma från skolan, spanska provet gick hyffsat tror jag så hoppas på ett rätt så bra resultat ; ) har inte hunnit göra så mkt än men juuuullan är här så vi ska typ myysa :D och imorron är det freeedag! WIIIE!
ska inte sitta här och skriva massa strunt, ska vara social istället. bilderna från igår dyker upp snart här också, see yaa later bitches!

bussluffning med stort B

är hos bästaste annuu och pluggar till spanska provet som äger rum imorrn men ska snart iväg på träning ; ) vi slutade redan vid ett idag och då fick jag bästa ideén, jag visste precis vad vi skulle sysselsätta oss med, nämligen bussluffning. och så vart det ; ) vi luffade hela vägen bort till smedstorp och hoppade av där. dessvärre så gick bussen tillbaka inte förrän om en timme så vi ägnade oss en hel del åt fotografering, många foton blev det! dom kommer upp på bloggen när jag kommer hem till min dator. måste fortsätta plugga nu men vi hörs senare ;)

XOXO

sov gott!

det nedan är ett skolarbete som jag skrev klart nyss, därför så slank den upp här. defenitivt inget krav på att läsa eftersom att den kan uppfattas som låååångtråkig ;)
menmen nu blir det nattinatti för min del, bussen går 06:39 så måste låta min kropp vila lite iaf ;)

sleep tight!


krönika

Ytlighet, senaste trenden, eller?

En morgon när jag hoppade på bussen så fick jag oerhört mycket blickar, och jag menar verkligen oerhört mycket. Folk stirrade konstigt. Antagligen så var det för att mitt hår var slarvigt uppsatt, ansiktet hade utsatts för 0% smink och jag var klädd i dom gosigaste myskläderna. Blickarna var inte snälla, inte på nåt sätt. Människorna klankade ner totalt på mitt utseende men varför? Jag förstår inte.


Hur kan människor vara så jävla ytliga? Jag menar, folk får väl sätta på sig precis det dom känner för? Man ska inte känna ett tvång på att klä sig enligt det nyaste modet eller normen på sin skola eller jobb bara för att ens få nämna ordet status. Visst, man kanske känner sig bekväm i stuprörsjeans, någon fin topp, ansiktet perfekt sminkat och det där håret som alla vill ha. Fine, dom som vill lägga ner all den tiden på sitt utseende ska självklart få göra det men dom ska inte lägga sig i hur andra klär sig. Det är fel, jättefel! Det finns ju inte direkt någon lag som talar om hur man ska se ut. Vi lever i ett fritt samhälle och jag har all rätt i världen att slänga på mig ett par mjukisbyxor en gosig tröja, håret uppsatt i en slarvig knut och ansiktet totalt osminkat. Ingen ska bry sig, ingen annan än jag själv. Det är mitt val. Man ska inte behöva få dom blickarna som jag fick idag. Jag vet egentligen inte vad syftet med blickarna var, vad dom reagerade på. Eller egentligen så vet jag, jag vet exakt vad dom tänkte. Det var sådana blickar som sa ungefär, "kan du inte slänga på lite smink på det där äckliga, fula, finniga ansiktet". Andra sa, "kan du inte sätta på dig lite finare kläder eller har du inte råd med annat?". Jag kan ju visserligen ha helt fel, dom kanske inte alls tänkte så men det är väl hur jag uppfattar det som är det viktigaste, eller? Jag vet ju själv hur jag personligen reagerar på någon som enligt mig ser "annorlunda" ut. Det är så sjukt att man kan dela in människor i olika grupper, liksom, en normal och en onormal grupp, hur normalt är det egentligen? Vi är ju inte olika och det är det som är grejen. Alla är av kött och blod och har samma rättigheter och skyldigheter i vårt samhälle men ändå behandlas man så olika. Att då ens tänka tanken att ge den där blicken, hur kan man? Man kan rent ut sagt förstöra någons dag och det är så onödigt! Jag gick liksom omkring hela dagen och kände mig som en utliggare eller något äckligt slödder, you name it. Jag kände mig helt enkelt obekväm med mig själv och så ska man inte behöva känna. Mitt hår kändes helt plötsligt som världens fulaste, ungefär som att jag var en vetenskapsman som hade blandat fel syror och sprängt hela skiten så att håret stod åt alla håll och kanter. Jag ångrade verkligen också att jag inte satte på mig ett par jeans, leggings eller vad som helst, bara inte dom där fula mjukisbyxorna med hål under knäet. Ansiktet vill jag knappt nämna för att få en sådan blick på mitt röda, äckliga ansikte var inte roligt. Känslan går inte riktigt att beskriva men det var ungefär som att någon sparkade mig i magen, en sån där hård spark som ömmar flera dagar efteråt, precis så. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig att människor kan se ner så där mycket på varandra. Kanske beror det på avundsjuka, att man själv inte vågar visa sitt "riktiga jag". Eller så känner man sig bara så osäker i sig själv att man blir tvungen att trycka ned andra. Att vi människor har blivit så ytliga beror nog på all reklam som vi dagligen utsätts för. Reklamen visar och säger nämligen så mycket som vårat undermedvetna suger upp snabbt som en snustorr tvättsvamp. Det sjukaste är att vi inte märker att vi påverkas förrän efteråt. Det är inte förrän man sitter med den nyaste sminkprodukten eller dom finaste jeansen som man verkligen reagerar på att man faktiskt visst tar åt sig och sen när man väl äger dom där jeansen eller mascaran eller vad det nu kan vara så kan man ju inte låta bli att använda dom/den. Detta skapar en trend som gör att vi "mjukismänniskorna" faktiskt hamnar utanför. Jag tror dock att man klarar sig bäst i längden om man vågar visa sitt riktiga jag. Man ska inte bry sig om dom där falska som tror att det bara är utsidan som har betydelse. Jag säger som min morfar en gång sa, "det är insidan som räknas".


ny design

tack vare annuu så har jag nu en ny och fräsch blogg. såååå underbart. tack så jättemycket älsklingen!



paparazzi

juste, som vissaa kanske vet mer än andra så har vi haft en litet kamerakrig på våran skola, eller rättare sagt, jag, anna n och linn ö har haft krig (fast mest jag och anna, höhö) så har ju fått en hel del roliga bilder.
kommer bli dödad i skolan imorrn om nån råkar skvallra till anna men whatever, det är smällar man får ta ;)

enjoy! (bilderna är klickbara)!



pömsig? xD



smygfoto eller vad? xD


det får räcka för idag för om anna på nåt sätt skulle få nys om det här och lägga upp några fula bilder på mig så måste jag ha något att försvara mig med och anna, det finns värre, jag lovar! ;)

(glöm inte att kika in på linns blogg, http://linnns.blogg.se)

lägenheten del 1

ååh äntligen hemma. skoldagen kändes inte sådär jättelång men kanske var det så för att vi hade roliga lektioner ;) vem vet. teknik var iaf sista lektionen och vi hade lägenhetsbygge vilket vi kommer hålla på med ett bra tag framöver ;) vi har iaf fått en bra start, kan visa en bild på hur långt vi kom idag ;) jobbar förövrigt med den bästa gruppen, tha gaang består av, Linn Ö, Anna N, Camilla, Douglas och självklart moi! ;)


har lyckats få dit en säng + vitt kakel till badrummet, toppen jobbat teeam!



see yaaa later ! ;)


time for school

ny dag, nya möjligheter eller är det inte så man brukar säga? jag är iaf pigg, glad och utvilad, underbart! men nu måste jag rulla iväg mot bussen, vi hörs ikväll!

tjing J


sleep tight!

godnatt älskade människor nu är det läggdags! ;)



ekonomiskt oberoende

tänk er att vara ekonomiskt oberoende, va underbart det skulle vara. man skulle inte behöva bry sig ett skit om vad man handlade utan man skulle kunna köpa precis allt man vill ha. låter inte det helt fantastiskt?
önskar att det kom en trollkarl eller nåt som bad mig att önska mig tre saker, då skulle jag önska mig det här:

* 1000000 miljarders önskningar till
* en plånbok med pengar som aldrig tar slut
* och att världens alla sjukdomar kunde botas


helgreat! då skulle jag till exempel kunna gå och inhandla den här fina outfiten!


  

* tröja H&M, 98.00
* jeans H&M 498.00
* skor H&m 129.00

det är ju dock inte så jättedyrt eftersom att allt finns på älskade H&M, all cred till uppfinnaren av butiken! vem vet, kanske dom här sakerna befinner sig i min famn om ett tag! cashfloow någon?

hård träning är underbart

träning nyss och min kropp är totalt utpumpad. helt mör i benen och ingen riktig ork på nåt sätt fast det var ju självklart underbart att träna så det var värt det, helt klart ! ;) det är alltid så skönt att ta ut sig totalt för då kan man känna sig stolt och nöjd över sin prestation och att man sedan märker resultat på spelet är ju bara ett stort plus! vi körde iaf väldigt mkt springning vilket biter i benen. känner dock att jag börjar få bättre och bättre kondition och det är ju wunderbart, det är bara att buga och bocka liksom ;)

ska hoppa in i duschen nu och sen blir det bedtime! :D underbara säng säger jag bara! tack för att du finns, höhö! xD

XOXO


ordning och reda

glömde nämna att jag fick en kalender av underbara mammsen idag!
nu ska det bli lite ordning och reda i mitt liv, great!



rubrik

en liten kort sammanfattning av dagen ser väl ut ungefär såhär:
tråkiga ämnen, lång dag, dampgarv, fotokrig, punkt!
haha säger jag bara! xD bilder kommer imorrn då jag återfår min usb-sladd, wiiie ! :D


underhållning!

http://www.dagenshoroskop.nu/

älskar horoskop för på nåt konstigt sätt så stämmer dom alltid!

tyck till

vill ni se mer bilder här på bloggen eller borde jag lägga in mer musik? vad saknas? tyck till! ;)



planering eller ingen planering?

då var denna söndag över och jag avklarade inte hela min planering. jag vet att jag hade hunnit för jag hade all tid i världen men viljan vägrade att infinna sig och gissa vad det var jag inte gjorde? jo, pluggade såklart. så himla typiskt mig. jag vet inte varför det alltid blir så att jag inte pluggar när jag har sagt att jag ska göra det. kanske är det för att jag känner att det är ett måste eller så är det för att jag vet att jag har mer tid och därför kan skjuta upp det. vad det än beror på så är det irriterande ! jag vill verkligen kunna göra saker i tid och ibland lyckas jag men andra gånger failar jag totalt. kanske är en sån som inte borde planera saker och ting in i minsta detalj utan istället planera dagen i stora drag. och varje dag måste kanske inte heller vara planerad. man kanske måste kunna unna sig någon dag då man verkligen inte gör någonting, eller? vad tycker ni?

dagens "att göra"

dagen är fullt planerad och ser ut ungefär såhär:

* dammsuga huset!
* städa på rummet!
* duscha!
* plugga massor!
* kolla på sverige matchen!
* kanske plugga lite till!
* hoppa i säng!


ska därför börja redan nu så att jag hinner med allt ;)

tjiing! ;D


yesterdaaay

ååh va vi är bäääst! vinsten igår gjorde så att vi nu ligger på en andraplats vilket känns underbart! gjorde dock illa mig på grund av fucking kungsängen men vi ägde dom iaf ! höhö
kanske ska avslöja "hemligheten" också för er som inte redan vet vad det var...jo jag gick nämligen på scen med min klänning som jag sydde på slöjden tillsammans med cissi och hennes två kompisar ; ) gick bra men jag kunde inte hålla mig för garv och failade lite på grund av det, xD resten av kvällen spenderades med bästis, lil'sis och mammsen. hann se två filmer och handbollsmatchen sverige-frankrike, tyvärr så förlorade sverige men vi får heja på dom idag istället då dom spelar mot ungern ; )

XOXO (haha, fick lära mig av bäääästuws)

i'm back!

äntligen är den här hektiska skolveckan över. har varit massa prov och inlämningar vilket har bidragit till att jag inte fått nån tid för bloggen. tänkte inte skriva så mkt om dagen, kvällen kommer iaf bestå av one tree hill och tidigt i säng. har match imorrn mot kungsängen, en riktigt viktig match som vi måste vinna. är riktigt taggad!
heja oss!

juste sen kommer jag göra en hemlighet på stinsen imorrn också, kan bara säga att jag kommer skämma ut mig totalt men whatever, man måste väl bjuda på sig själv ;) vad jag ska göra får ni veta imorrn ;)

blir inge mer blogg idag så ha det bäst så hörs vi imorrn! ;)
joooossan

tillbaka

jag måste först bara be om ursäkt för den eeextremt dåliga uppdateringen men det är så att min dator faktiskt har varit hos pappsen dom två närmsta dagarna och att låna amandas/mammas dator finns inte på kartan, det är liksom amandas ; ) jag har dessutom haft lite tidsbrist och skulle säkert ändå inte ha hunnit med nån blogg, tråkigt men sant ! menmen nu är datorn i mina armar igen och det är jag glad över ; ) veckan just i skolan om man bara ska dra den lite kort har varit lugnt, det är dessvärre inte lika lugnt på läxfronten då vi har fått massa läxor och inlämningar, sen har vi börjat sätta ihop koreografierna till våran klasshow som vi ska ha om ett tag, det kommer bli galet bra känns det som ! :D måste hoppa långt ner i det djupa läxhavet och sen blir det träning som gäller, får se om jag hinner skriva nåt sen, annars får ni hade så bra :)

puuss
juuss


många måsten !

vi vann matchen med 27-12 men spelade inte speciellt bra därför tänker jag inte gå in mer på det ; )
har varit rätt så lat enda sen jag kom hem men nu tänkte jag ta tag i alla måsten så att jag kan sussa tidigt ikväll, sen får man ju inte missa sverige-sydkorea idag heller klockan 18:00 ;)

what to do?

* storstäda och rensa på mitt rum!
* göra spanskaläxan!
* hitta en krönika inför morgondagen!
* måla naglarna!
* packa väskan till mamma!
* träffa julia och kolla på vm!
* skriva en "årets att köpa-lista" !

dags att börja redan på en gång, eller vad säger ni? : )


dagens musik

har fått den på hjärnan, gaaalet bra låt men hade aldrig kommit på tanken att lyssna på den om inte fredrik hade tipsat om den  taack ! <3

Slipknot - Snuff



godnattbilder ;)

ska snart gå och sussa, som ni kanske redan vet så har jag match imorrn så jag måste vara pigg till den ;) tänkte avsluta med några bilder från dagen.






handbollskväll!

kom nyss upp från ett härligt varmt skumbad! nu blir det på med myskläder sen ska jag bara chilla galet resten av kvällen. taggar upp mig inför matchen imorrn och the perfect way to do that är ju att kolla på sveriges första vm-match mot cuba, toppen :D
missa den inte, klockan 18:30 på 4an ;)

bästis!

bästis gick hem för en stund sen och jag funderar på att köra en städdag idag faktiskt för det behövs verkligen, mina lådor i rummet ser ut som bombnedslag och dammråttor gömmer sig lite här och var, iiiinte så jättemysigt om man säger så ;)

dagen och gårdagen med bästavän var iaf toppen. vi pratade maaassor, vi gjorde bort oss, vi missade att gå av bussen, vi flummade, vi somnade utan att se klart hela one tree hill, precis som vanligt, exakt som det ska va, underbart!
tack älskade, underbara bästa bästavän! <3

bilder kommer under dagen ; )

underbart!

vet ni vad ? dansen gick toppen, våran grupp har ökat från typ 7 till femton, lite trångt kanske men ballt när alla gör likadant och på showen kommer vi ju äga, lätt!
och något ännu bättre föressten, imorrn kommer bästavän och sover här! det var alldeles för länge sen sist och vi har galet mycket att prata imorrn! ååh vad jag längtar, det kommer bli galet mysigt!
fredagen kommer bli toppen, det vet jag!

goodnight!
jossan!


let's dance!

ååh, om lite drygt två timmar börjar den efterlängtade dansen igen! längtar till att få knyta på sig dansskorna och sen gå ut på dansgolvet och köra järnet! det är en underbart känsla! det här kommer bli ett bra dansår, det känns så iaf !

återkommer senare ; )
juuussen !

äntligen igång !

hemma från yttligare en match, den här gången mot aik, tyvärr så förlorade vi med några få bollar i slutet men vi kämpade på bra och värt att notera är att dom var två år äldre, höhö ! xD jag är iaf nöjd med min insats och det känns underbart att ha spelat första matchen nu efter jul :D
har inte så värst mycket att säga om dagen och jag tänkte krypa ner i sängen nu istället för att sitta här och göra ingenting ! jag behöver dessutom sömn, imorse så försov jag mig nämligen men hann göra mig iordning på fem minuter och nej jag skojar inte ! det va hur coolt som helst, haha jossan är för en gångs skull inte seg ! heja mig !

puss och hej leverpastej ;D
jooossan !
 
(måste bara tillägga att jag blev väldigt glad över alla kommentarer som trillat in, keep on going !)

graattis

nu blir det smörgåstårta hos grannen, ska fira Åsa:s födelsedaag ! graattis ! :D

nattis är så mycket kortare än mig

kom på någonting viktigt ! det är tillägnat Nathalie "nattis" Andersson som av någon konstig anledning har fått för sig att hon är längre än mig. stämmer detta? ofc not så dream on baby!
jag kommer alltid att vara längre, hur mycket du än sträcker på dig ; )

var bara tvungen att säga det, höhö !

sov gott allihopa!

för övrigt har dagen gått bra. var typ hyper, kan det bero på för lite sömn ? eller kanske för mycket...
men ska inte sitta här och tönta mig nu utan ska faktiskt vara duktig flicka och gå och lägga mig, i tid för en gångs skull. jag ska nämligen upp tidigt imorrn, ingen sovmorgon här inte, tandläkaren väntar redan klockan åtta. alla andra i klassen har sovmorgon till 09:50. jag är avundsjuk!

nattinatti på er allihopa, sov sött dröm blött! ;)
jooooooss

plattfall!

idag gjorde jag någonting sååååå klantigt, det var så klantigt att det faktiskt blev klassat som "årets grej". för att nu ta det hela lite kortfattat så var det så att jag anders och marcus skulle tävla om vem som kunde sparka upp benet längst. marcus började och kom inte speciellt lång upp, taha, sen kom anders som var en aning bättre och sen vart det min tur. jag tar i, och jag menar verkligen tar i. svänger bak benet för att ta sats och up we go. grejen var bara den att någonting blev fel i mekaniken och jag lättade från golvet. där hänger jag svävande i luften i någon millisekund, kort därefter känner jag att kroppen har landat. plattfall, mitt i korridoren ! och oj vad vi skrattade, min mage krampade sig och jag var tvungen att kippa efter luft ett antal gånger mellan alla skrattattacker. jag kan säga att det var många ögon som riktades mot mig i den sekunden och jag hade lyckats skapa en skrattattack hos många. jag känner mig nöjd över dagens insats och hade tur som inte gjorde illa mig. så tyvärr alla där ute, ni kommer att faila stort om ni ska försöka ge er på nåt i min nivå. haha, jag satte ribban högt kan man säga ! det värsta är att jag nog inte ens kan vinna över mig själv. det sägs ju att man sparar det roligaste till sist men vem bryr sig om det. go bakåtvända metoden! :D


äntligen färdig !

den här dagen har bestått av plugg, plugg och ännu mera plugg. detta har resulterat i att jag nu äntligen är klar med min so-uppsats vilket känns galet skönt ! nu hoppas jag bara på ett bra betyg men det känns som att det kommer bli ett vg, bättre var den inte!
annuu sover här inatt igen och imorrn är det skola så måste kila nu ; )

ha det bäst så hörs vi imorrn ;)
jusseeen! :D

fokusera!

annuuuu är här och vi har det sååååå mysigt. vi borde egentligen plugga men det går väl sådär kan man säga. eller det går bra för anna men jag är lite ofokuserad om man säger så (a) okej, ska sluta babbla nu, fokus jossan! <3


movietime :D

nu blir det film och därför ingen mer blogg idag, to baad xD
ha det bäst så hörs vi imorrn ;)

min lilla älskling !

har ingen direkt blogglust idag så det får bli en riktig kortis, det enda jag ville säga var att jag har köpt en ny liten älskling! jo, det är nämligen en gullig liten kamera i mörkrosa, hur fin som helst! min lilla älskling helt enkelt ;)


mitt lilla charmtroll ! <3


göteborska !

haha cp xD


älskar dig !

ååh bästis, saknar dig, sommaren och aaaallt som vi har gjort. 2008 var riktigt bra men 2009 kommer bli såå mycket bättre. vi ska spendera mycket mer tid tillsammans och det kommer bli såå underbart. vi får inte glömma att ta tusentals bilder heller. nu när båda har nya kameror så duger inte en enda ursäkt. finns så mycket jag vill säga men allt får inte plats här vilket du kanske förstår. vet att typ alla skriver såna här texter men whatever, nån gång måste man ju få vara som alla andra. det är ju inte ofta vi är det annars, right? att du alltid har funnits där för mig har verkligen stärkt mig genom svåra perioder, you know what, och jag vet att jag kan lita på dig till 110%. vi kan verkligen prata om allt och inget men ändå ha det så underbart. såå många crazy moments som vi har haft, ojojoj säger jag bara, alla skrattattacker, alla gråtstunder, allt verkligen. det är så underbart. du är gaalet bäst och vi tillsammans är oslagbara. det enda vi måste göra nu år 2009 är att hålla vårt löfte, right? we have to, det är ett krav! du betyder allt för mig, du är den bästabästabästa man kan ha !

babbelbabbel!

just nu finns två stoooora djävular inom mig. den ena är:

bloggdjävulen: det är egentligen en ganska snäll djävul, den stjäl inga pengar så det är ju snällt att man får behålla dom iaf men den stjäl nästan någonting ännu mer värdefullt, nämligen tiden, menmen, får hoppas på att det går över snart, att den besöker just mig kan ju bero på att jag har väldigt mycket överflödig tid. det den gör är att få någon beroende av bloggar, det är precis vad jag är, inte minst av min egen, märker att jag har skrivit väldigt många inlägg om dan på senaste tiden, men det är väl bättre med många istället för inga alls, eller, vad tycker ni ?

och den andra är:

shoppingdjävulen: ojojoj, stackars er och mig som har den inom er, ni blir panka på både tid och pengar men egentligen, vad gör det ? jag äääälskar kläder så för mig så får den gärna stanna kvar. fast det måste finnas begränsningar, låt den inte ta över ditt liv och göra dig pank, not good ! control yourselfs skulle man kunna säga :)
haha oj vad snabbt man kan ändra åsikter om djävular xD

haha egentligen sitter jag bara och snackar massa struntprat men sån blir man efter många timmar vid datorn, eller jag kanske ska prata för mig själv, höhö ! xD bäst att sluta innan det går överstyr. oj vad jag babblar, hope you dont mind (a)


KOSTER !

sommaren 08 på koster, vill bara trycka på repeat, om och om igen!



miss mika !

och mika, nej, jag stannade inte hemma för att jag inte ville träffa dig, jag ville men jag måste plugga, våga inte tro nåt annat ! xD

fuck me i'm famous!

jossan goes kändis, taha !


första skoldagen !

äntligen hemma efter första skoldagen, inte speciellt ansträngande dag men vi har redan fått två läxor, suck asså, menmen det är bara att kämpa på liksom. det är typ lite som slutspelet i handboll, man kan och måste verkligen ge allt eftersom att det kan vara sista matchen och i det här fallet då sista terminen. känner mig iaf taggad på en ny termin och om endast 20 veckor är det sommarlov, det är gaaaaalet! :D

måste bara tillägga att det kändes riktigt strange att ställa in klockan på sju igår kväll, det var ju liksom tre veckor sen sist, menmen, lovet har gjort susen och jag var inte ett dugg trött imorse, lucky me!


descartes, filosofen

descartes var en smart man, tror jag ;) haha nää, han verkar klok men han känns lite väl fundersam. att tänka så mycket kan ju inte vara bra för hjärnan, eller? visserligen så kan jag tänka en hel del ibland men det är inte ofta det händer och det har man ju fått höra på sina håll. haha ! men till alla er som tycker jag borde tänka mer så kan jag säga att enligt mina åsikter så bör man inte bränna ut hjärnan redan vid femton års ålder, min lilla hjärna kommer inte palla med trycket om jag börjar tänka allt för mycket och därför struntar jag i det. jag klarar mig med den hjärnkapacitet jag har, så det så, ha!


brrr...

usch och fy för att behöva gå hem från simhallen i tolv minusgrader bara för att man precis missar bussen och mammsen är på stallet. jag vet precis hur det känns och jag gör inte om det, verkligen inte !
en promenad i den temperaturen är inget att rekommendera. det slutade liksom med att jag inte kände av mina fingrar, asså det var galet och jag är helt allvarlig. sen det där med att läpparna frös och att benen kändes som isklumpar var ju inte så jättefarligt, det har man ju varit med om förr, haha ! xD jag kan ju defenitivt säga att det där extra långa och varma duschen var efterlängtad när man kom hem. ska sluta klaga men det här var en sån där en gång, aldrig mer grej, neverever!

menmen, nu ska jag ta och läsa om den supersmarta filosofen descartes, ska bli intressant, efter det väntar sängen. anledningen till att jag pluggar hyfsat sent är för att jag vaknade sent imorse och är utvilad. sen brukar ju faktiskt inte första skoldan vara så ansträngande ;)


vill tillbaka, ska tillbaka!

sakna, sakna, sakna!


älska!

snart blir det träning! underbart, verkligen!


bajs

jahapp, då har man fått sin sista sovmorgon på några veckor nu. snart börjar allvaret igen och eftersom att jag hade så bra schema förra terminen så måste jag självklart byta det nu ! nu kommer jag ha hemkunskap istället för slöjd vilket inte är så jobbigt men whatever, skillnaden är ju att vi kommer börja mycket tidigare och det är ju inte så roligt och det värsta är att vi kommer ha teknik istället för att gå hem, suuuck! och sen har vi ju nationella proven nu i vår och det kommer ju bli en aning tufft!

måste tagga nu, ska skriva klart uppsatsen ;)


just a few hours left

usch va hemskt det känns att det snart bara är några timmar kvar på lovet. sista tiden måste jag verkligen njutanjutanjuta  ! ska iofs göra so-uppsatsen och förbereda matteredovisningen men det löser sig, haha faan, det var just så jag inte skulle säga men whatever, nån gång då och då gör väl inget, eller?

lika bra att börja på en gång så vi hörs väl kanske senare
puuuuuuss!

(skrevs igår vid tio men publicerades inte)

bättre än väntat

måste faktiskt erkänna att försäljningen på isen gick bättre än väntat. vi har ju faktiskt kommit en bit på vägen nu, visserligen återstår mycket att göra men det känns ändå bra att ha kickat igång det hela och det bästa är att det verkligen känns som att alla engagerar sig ! det här kommer bli toppen, jag känner det på mig !


isen here we are !

hello ice ! yes, now it's time for our first collection of money to partille. haha nä, engelska är inget för mig xD men iaf, nu står sockerkakan inne i ugnen och jag ska göra mig iordning, notera klockan och inse sen vad hela laget ställer upp. iofs är priset partille och det står ju högt upp på önskelistan men ändå, fett bra tjejer !

teet blev nyss klart så jag måste slita mig ;)
tjiiiiing tjong i ballongen ! :D

insamling till partille del 1

godnatt allihopa. imorrn blir det tidig uppgång, norrviken isen väntar och försäljning av korvar, brownies, sockerkaka, kaffe och oboy ska ta fart. roligt ska det bli, kommer antagligen kunna ta en sväng med skridskorna också vilket var länge sen, really fun! laget ska till partille, punkt slut!

men nu väntar sängen
puss

<3

handboll är inte bara en sport, det är en livsstil, min livsstil!

husdjursmässan!

ååh, jag är kääär! och inte då i nån snygg kille utan i alla underbart gosiga och söta djur som fanns på mässan. dom var sockerbomber hela bunten. speciellt en liten birmakattunge som det kommer en bild på senare ;) för er som ville veta så var jag där med aaaannubannu pälsklingen. det har iaf varit en helmysig dag som dessvärre avslutas med plugg, suck!

vi hörs senare
jossan!

aaaaaaanders

ååh, upptäckte till min förvåning att min saknade kompis anders/flanders/hubbe, call him whatever you want hade kommenterat i bloggen vilket måste innebära att han har läst ! han är liksom i australien men har ändå tagit sig tid att läsa lite, du är ju bara fööör gullig (hoppas du läser det här!) (a)
men iaf, det jag tänkte säga var att jag saknar honom och alla våra pratstunder ! behöver din peppning right now!
är väldigt glad över att ha fått lära känna dig, du är bäääst!

koooom hem !

0 % taggad !

fgokblvcbölkdf !!!! ungefär så känner jag nu, vet ni varför? jo, jag måste plugga! dumma lärare som ger uppsats under lovet, bajs bajs bajs ! är inte taggad för fem öre men jag vet att det måste göras !
jag hatar det här!


more shopping!

juste, shopping vart det också ! as usual ;) köpte fyra par trosor och sen köpte världens bästa mamma två ribbade linnen och en munkjacka till moi, blev verkligen superglad så tack tusen gånger om !

ska plugga nu så måste sluta geeka mig här (;
jossan

världens bästa!

ojojoj vilken film, tårarna rann både här och där under filmen men det var jättemycket blandade känslor för under vissa perioder så gled mungiporna upp i ett härligt leende precis som det ska va. den var verkligen perfekt på alla sätt och vis och det är en film som går att se om och om igen! gissa vad filmen heter då ? jo, australia! så underbart klockren och ett måste att se!


fullt medveten!

do it before it is too late for it is only you who can influence, no one else will do it for you, how much you ask!


koncentrationssvårigheter eller vad?

det måste vara något fel på mig, jag har problem, allvarliga problem! det är nämligen så att jag aldrig kan koncentrera mig på att plugga förrän dagen innan någonting lämnas in eller liknande det är såååå irriterande så om det är det någon som har något tips på hur man kan göra för att verkligen ta itu med det man ska göra så får ni mer än gärna dela med er av era smarta tips för jag behöver hjälp, stor hjälp!
jag kan helt klart säga att det är ett av mina nyårslöften, *plugga i tid, innan det är försent !

ska sova nu så att jag förhoppningsvis kan skriva min so imorrn, det behövs verkligen !


ojoj

va knasigt det känns att säga 2009. visserligen är det knasigt på ett positvit sätt men ändå, det är helt crazy att 2008 redan har passerat. jag kan iaf defenitivt säga att jag tar emot 2009 med öppna armar. känner på mig att det här året kommer att bli toppen. jag vet att man säger så varje år men i år menar jag det verkligen. förra året var liksom morfar sjuk vid den här tiden vilket kändes jobbigt och tungt, självklart så lever minnena vidare men you have to move on. det här känns bra, riktigt jävla bra ! det tråkigaste är bara att jag måste plugga nu, haha fett synd men uppsatsen ska vara inlämnad första dagen så det är bara att kämpa. måste verkligen få tillbaka mitt mvg i so, det är ett måste från min sida. gymnasievalet är ju snart här och jag ska komma in på den linjen jag vill även om jag nu ska plugga 24/7 !

gotta go
jossan

listan över 2008!

NU KOMMER LISTAN JAG PRATADE OM!

plussidan av 2008:
* koster helt klart!
* thailand som var underbart!
* västerås!
* landet med bästuws!
* serien har gått bra, om det räknas xD
* har ju fyllt härliga femton år!
* alla högtider, typ julen, påsken, you name it ;)
* har fått fett bra kontakt med människorna i klassen!
* alla minnen med handbollsschixen!
* alla knasiga stunder med bästavän!
* alla kompisar, både nya och gamla!
*
har säkert missat massa så remind me !

minussidan av 2008:
* morfar dog, miss you!
* zimba dog, rest in peace!
* charlotta fick beskedet bröstcancer!
* jag sänkte mig i so!
* har inte tagit så mycket tid till att umgås med kompisarna, all tid har jag behövt plugga!
*
sen finns det ju massa saker som man kan förbättra till det här året men det blir nyårslöften, dom yttrar jag däremot inte här ;)

HOPPAS ALLA HADE EN TOPPENBRA NYÅRSAFTON! MIN KVÄLL VAR PERFEKT!

gammalt inlägg som inte publicerades

fick nyss höra av bästis att maten var mer än godkänd, skönt att höra, tahaa ! xD måste göra en korrigering också, inte för att jag vet hur det stavas men whateveeeer. sånt kan man lära sig när nya året enters the floor liksom. men iaf så är jag tvungen att meddela alla som tror (pga av louise) att jag har en pojkvän så är detta ett stoooort felaktigt rykte, mohaha. jag är fortfarande singel ;) juste, listan var det.

RSS 2.0