inlägg av louise

nu e det så att jossankossan (även kallad bästis) kommer vara med mig heeela dan..kvällen...natten (; så ni som vill få tag på henne så säger jag bara en sak! HA-HA ni kan ju drömma vidare. hon är min så ni får vänta, mohahahaaa (6) aja iaf, vi ska käka middag först hos mig och sen kommer molander och sen ska vi nog dra till hannybaannny och ha lite ruuuligt ;)  vi kommer alltså inviga 2009 med skraaaaatttt :D hahahahhahhahaha. vet inte riktigt vilka som kommer men dom som kommer, dom kommer att få extremt kul eftersom jaaaag är där, hahah nä driver men det kommer iaf bli kul.

men nu måste jag dra eftersom jossan har gjort nudlar som jag ska äääta nu, tihihh :) undra om dom e gooda (?) vi får väl se, hon brukar misslyckas ibland med mat..hehe :P skojjjaar bara, hon e gryyyym på laga mat så hennes pojkvän kommer älska hennes maaat! hihi tjingeeeling

..

nu är det bara några få timmar kvar på år 2008, det känns lite skumt men ändå bra. 2008 har varit händelserikt, både positivt och negativt. det har funnits många glada stunder men också stunder då man har mått riktigt dåligt. tänkte göra en sammanfattning av 2008 lite senare. hoppas erat 2008 har varit bra men att ert 2009 blir ännu bättre.
hörs lite senare, pussar

dagens musik

vi kör en liten snabbis med dagens musik också innan jag somnar, det var ju länge sen sist ;)

The Killers - When You Were Young





i like to shoppa shoppa!

shop until you drop var det som gällde idag och ja, det var väl ungefär så det blev. eller inte riktigt kanske men efter fyra-fem timmars shopping i täby och en två timmars lång träning med mycket fys så är kroppen rätt så slutpumpad.
men whatever, dagen har varit riktigt givande, jag har nämligen fyndat galet mycket på rean, bilder kommer säkert senare ;)
fick föressten veta att vi skulle ha värsta jobbiga konditionstestet på fredag, jag kan säga att det inte var många som jublade för det men det är väl bara att bita ihop antar jag. vill man bli bättre krävs ansträngning, så det så ;)

måste bara inflika en kort sak innan jag gosar ner mig under täcket och det är att lilla älsklingsjulia trillade ner ifrån sängen i förrigår, ojojoj vad vi skrattade, HAHAH! så kan det gå om man drömmer läskigt, eller var det kanske inte nån läskig dröm ??????? taha

puuuss

headerchange

tänkte att jag skulle göra om headern, den stämmer ju inte längre eftersom att lilla jag har blivit stor, om ni har några förslag och tips på hur den borde se ut så får ni gärna lämna en kommentar innan ni klickar ner den här sidan ;)


imorrn invarderar jag och annabanana täby centrum

äntligen är det dags att shoppa loss på den årliga mellandagsrean, time to spend some money, UNDERBART!

 rean here we come ! :D





allt i ett ;)

när jag kan vill inte bloggen typiskt, menmen har äntligen, efter typ fyra dagar kommit in på bloggen igen och jag tänkte sammanfatta allt som jag har haft för mig under dom här dagarna.

jag har faktiskt hunnit med väldigt mycket trots att det faktiskt inte har passerat så jäättemånga dagar av lovet än vilket känns skönt. jag har iaf fikat med bästavän, haft myskväll med julia, tittat på film med jenny, niki och louisegris, höhö xD tränat massor !, smällt i mig mängder med julmat, kollat ännu mera på film, fått julklappar på julafton, umgåtts med släkten, haft kalkonmiddag med pappas kusiner och chrille, varit med mikaloonie. ehm, det är iaf en hyffsad sammanfattning, jag lovar att jag har glömt massa eftersom att mitt minne liknar en guldfisks men whatever. om nån känner att jag har missat nåt så kan ni ju slänga in en kommentar eller nåt så kan jag lägga upp det här såna fall ;) 

men nu ska jag inte sitta här längre, tänkte krypa ner i sängen och låta min huvudvärk gå över med lite sömn, hoppas det är bättre tills imorrn (idag beroende på hur petig man är, haha)

puss på er allihopa, hoppas ni har haft en toppenjul!
jossan

bättre sent än aldrig, eller ?

ja är det inte så man säger, hade ju planerat att hålla den här bloggen vid liv och uppdatera minst en gång om dan. man kan ju säga att jag inte riktigt har lyckats men jag har faktiskt inte haft tiden. varken för datorn eller bloggen, speciellt inte den senaste veckan men det får väl bli ett nyårslöfte eller nåt, att skriva minst en gång per dag ;)

puss
Jossan

update

det känns verkligen som att det är dags för ett sött litet blogginlägg nu. det var ju väldigt länge sen sist och det har hänt mycket under tiden. jag har bland annat fått jullov, firat min födelsedag, umgåtts med massa härliga människor och massa mer. allt går inte att skriva ner men det har varit en underbar vecka, speciellt fredagen. den var klockren rakt igenom. det började med att vi kom till skolan och städade ett tag, sen vart det gamla stan med klassen, efter det skulle vi bara åka till skolan och få betygen. jag kan med gläjde säga att mina betyg var bättre än vad jag hade förväntat mig :D
efter att allt på skolan var slut så samlades alla chixen för att sedan åka gemensamt hem till mitt plaace i åkersberga för att fira min födelsedag. det blev en underbart mysig, härlig, underbar natt med bruuudarna och bilder kommer, lovar !

puss
Joss

TAACK !

TACK ALLIHOPA FÖR EN TOPPENBRA FÖDELSEDAG ! <3


varning för långt inlägg!

och så var den födelsedagen över...dagen har varit toppen måste jag säga förutom att den slutade lite katastrofalt, haha ! xD jaa, den började med frukost på sängen och lite paket, sen var det skola där vi bara kollade på film, hade lite matte och dansade en aning ;)
när jag kom hem så blev det stinsen på en gång med kära mammsen och lil'sis där vi köpte typ mössa och skor till Amanda ;) klockan blev mycket så vi rullade hemåt för att få i oss lite mat, blev risotto förövrigt som var dundergod ! sen vare då träning och det va den som gjorde dagen lite galen ! xD

det började liksom med att tränaren (Björn) körde jäättehårt med oss, det var verkligen inte som vanligt men sen när han märkte att vi höll på att dö så tog han det lite lugnare och vi fick skjuta några skott på honom istället, pheew !
egentligen så var det ju egentligen inte under träningen som det hände något utan det var efteråt när jag gick ut för att vänta på mamma som aldrig kom. HAHA! jag och mammsen hade nämligen missförstått varandra, hon trodde att jag skulle få skjuss hem och jag trodde att hon skulle hämta mig. Så där satt jag, utan mobil, jacka eller varma skor. Jag satt i kanske en halvtimme och tänkte att hon bara var försenad men sen virrade tankarna iväg på helt andra saker, till exempel som att hon skulle ha glömt mig, att hon hade somnat, att hon var död. Ja gud vet vad xD men iaf, jag satt kvar och väntade trots allt och varje gång jag såg nån billykta så reste jag mig upp i hopp om att det skulle va hon men icke sa nicke, ingen mamma xD
efter ca femtio minuters väntan ute i det kalla regnet så beslutade jag mig för att gå hem, jag var ju trots allt tvungen att ta mig hem på nåt sätt och jag hade ju inget busskort med mig så den enda lösningen var att gå, så jag började vandra. Jag vandra och jag vandra, hade ingen aning om vad klockan var, jag visste bara att jag hade väntat länge. Jag kollade noga på varje bil för att vara säker på att hon inte skulle köra förbi mig och sen, ungefär vid sollentuna centrum så ser jag mammas bil. ÅÅH vilken glädje asså ! jag kan ju lätt säga att det inte bara var jag som hade varit rädd för mamma hade ringt pappa som hade ringt Amanda, jaa ganska många var inblandade och det knasiga var att dom va jättenära på att ringa polisen och allt. Dom var jätterädda över att nån skulle ha rövat bort mig eller något liknande, på min femtonårsdag liksom, det hade ju inte varit så great xD menmen, nu sitter jag iaf i min varma säng med duntofflor och en varm pyamas och fryser inte längre vilket är skönt. En timme i regnet den femtonde december är inget att rekommendera ! HÖHÖ!

nu ska jag sova men ni får ha det så bra,
pussar
Jossan

tre minuter kvar, OMG!

ooh no! nu är det bara några minuter kvar tills den fjortonåriga Josephine blir femton ! usch, jag hatar det där med att bli ett år äldre, eller det är roligt när man väl fyller år men kvällen innan är inte rolig ! haha, jag är säkert lite cp men jag tycker att det är jättehemskt att veta att man aldrig mer kommer att vara just den åldern, i det här fallet fjorton. men whatever, alla måste fylla år och det är som sagt roligt sen ;)
det här blir nog det sista jag skriver som fjorton men imorgon anländer en modell äldre Josephine med nya fräscha bloggideer ;) då kan jag även avslöja vad jag har fått i present ;)

pussen på er allihopa
från en fortfarande fjortonårig
Josephine !

hemlis

idag har varit en fartfylld dag och kvällen har knappt ens börjat ;) vad jag har gjort får förbli en hemlighet tills på måndag. det ni kan få veta är iaf att jag har haft lite tårta och sånt för släkt och vänner, eller släkt kan man kanske inte kalla det eftersom att jag typ inte har några släktingar kvar och farmor kommer imorrn men whatever xD just nu sitter jag och mika och funderar på om vi ska ge oss ut på äventyr...det lär bli så och därför måste jag lämna kära datorn här, höhöh !

puuuuuss
Joooooss

!

hemma igen efter ett rätt så kasst lucia grejsemojs, den enda som var grym var carro ! all credit till dig ! fikat var iofs gott också så thaanks världens bästa mentorer ! :D
hinner inte skriva så mycket mer, ska hinna med bussen till stan. Blir ju glögg(party) som jag berättade om igår ;) rörigt inlägg men whatever xD

cya
Jossan

dagens musik

bara för att jag saknar mika och koster enormt !
jag säger bara minnen !

Bloodhound Gang - The Bad Touch


mysiga jul !

myspysiga tofflor och ljus från ikea. nu är mitt rum ännu mysigare än innan och mina fötter kommer inte behöva frysa längre, tack mammsen :D bilder kanske kommer upp på sakerna imorrn om jag har tid. ska nämligen iväg på glöggfest hos mammas kompis direkt efter skolan och kommer hem på en än så länge obestämd tid ;)
ooh shit, imorrn är det lucia också, allt går galet snabbt ! knaas !

ska kolla på film nu men kör en "dagens musik" lite senare !
puuss


what a feeling !

den här dagen har varit absolut toppen ! man känner verkligen att julen kommer närmre och närmre. Doften av lussebullar sprider sig i korridorerna, lektionerna blir slappare och betygssnacken är igång ! att jag fyller år om fyra dagar känns ännu mer underbart , gash vad jag älskar vintern ! det enda som fattas nu är lite snö och en julgran ! julgranspyntet ska vi däremot handla på ikea right now så jag måste kila ;)

tjing på er
Jossan


dagens musik

är precis färdig, fixad och taggad för en välbehövlig sömn! min kropp och min hjärna kräver skönhetssömn just nu, jag bara känner det ! ;) men innan det tänkte jag köra yttligare en "dagens låt" ;) kan ni gissa vilken låt som har fasnat i min hjärna idag då ? om inte så kan ni lyssna på den precis här nedanför, sov gott allesammans!

Britney Spears - Circus


toppendag !

är äntligen hemma efter en fartfylld dag, jag kan säga att jag är totalt slutpumpad! skolan finns det inte så mycket att skriva om egentligen eller jo, min syslöjdslärare plockade ut mig från vår extralektion och sa att jag låg på ett vg+ i nuläget men att om jag kämpade och färdigställde mitt arbete så skulle jag kunna stå med ett mvg i slutbetyg, asså jag kan verkligen inte förstå hur jag lyckas, det måste vara ren tur för slöjd är definitivt inte min starka sida. har inte tålamodet som krävs. menmen, she made my day!

matchen gick också toppen, spelade dåligt i början med lyckades dra ifrån efter några minuter och slutresultatet blev underbara 35-8 till oss ! härligt värre!

min dag har helt enkelt varit toppen med stort T, trots att den har varit lång ;)

pussen
Jussen


3 månader idag!

förlåt att jag skriver igen men idag fyller min blogg 3 måndader, wohoo !
av ren slump så backade jag tillbaka lite i bloggen och upptäckte till min förvåning att jag faktiskt startade min blogg för prick tre månader sen. någonting värt att påpeka är att jag faktiskt har varit rätt så duktig med uppdateringen och jag håller den fortfarande levande. detta är inte likt mig men än så länge har jag hållt mitt löfte om att hålla er uppdaterade. i nuläget känns det inte heller som att jag kommer sluta på ett bra tag för jag gillar verkligen det här !
det var allt från mig och nu blir det sängdags ;)

over and out
Jussy

sleep gott!

haha, idag har bloggen drabbats av en skrivglad jossan, bra eller dåligt ? avgör själva ;) det blir dessvärre såhär när jag inte har något att göra så ni lär ju få stå ut med mig ett tag nu när det inte finns något att plugga på !
har skrivit klart för dagen tror jag och det börjar bli dags för sängen, börjar åtta imorrn och slutar halvfem, suck!
anledningen är att jag måste bli klar med min klänning på slöjden, lyckas jag med det får jag sovmorgon till tolv på torsdag och det skulle ju inte sitta fel, go jossan!

match mot hammarby imorrn föressten, hinner möjligtvis slänga in ett inlägg innan jag åker, om inte så får ni ha det så bra tills imorrn kväll! taggataggatagga jussen!

ciao
Jossan

dagens musik

får inte glömma "dagens musik", har under dagen fått en ny låt på hjärnan och det är den här:

Brandy - Right Here (Departed)



livet blir vad du gör det till, jag har gjort mitt underbart!

jag har insett en sak, jag älskar verkligen mitt liv! eller rättare sagt att leva!
allting är toppen, jag mår bäst, mina kompisar är dom bästa, skolan går bäst just nu, min familj är bäst, jaa allting är helt enkelt bäst! kanske är det för att jag alltid ser livet ur den positiva synvinkeln och alltid förvandlar allt negativt till positivt. visst kan det låta patetiskt att jag sitter här och berättar hur bra mitt liv är medans någon annan kanske hoppar från en bro, ett tåg eller gör något annat galet självmordsförsök. anledningen till att jag gör det är för att bevisa för mig själv att jag faktiskt är väldigt bra och det här är ju trots allt min egen blogg och jag skriver vad jag vill. jag gör det för att bygga upp självförtroendet som jag vet finns där inne någonstans. kanske är det fel att yttra sig här på bloggen men whatever, det här är ju som en "öppen dagbok" där vem som helst får läsa och tycka. mina tankar kommer fortfarande vara dom samma, no matter what! vill att alla ska få må så här bra och egentligen tror jag att alla skulle kunna må bra, eller iaf bättre, om man struntade i att tänka negativt hela tiden, det är som jag kom på under en musiklektion en gång i tiden..

"gör någonting positivt av det negativa för då kommer det negativa bli positivt"

snart så smäller det!

nu är det snart bara fem dagar kvar som fjortonåring!!!


bästavän och jag är likamed fucking amazing!

bästis gick alldeles nyss hem och vi ska väl fortsätta våran underbara diskussion på sms i guess. Måste bara påpeka att hon är den bästa som finns! Vi kan prata om allt mellan himmel och jord, det är galet att man kan älska någon så mycket! Kommer alltid finnas här för dig, no matter what! vått och torrt, forever and ever, ord räcker inte men jag vet att du vet att jag älskar dig och det är huvudsaken! du är bäst soulmate!

vad vi gjorde just idag behåller vi som en hemlighet, taha! no one knows! typiskt oss bästis! menmen det är det som gör oss så underbara och älskvärda, right ?! :D

skolan gick förövrigt grymt snabbt vilket var underbart!




pussen från jussen! <3

dagens musik

juste, höll nästan på att glömma lägga in "dagens musik", ajabaja på mig. Men iaf, idag var mitt var solklart. Korad till vinnare äääääär........

Coldplay - Viva La Vida



visst är den underbar ?

måååndag avklarad!

jobbigaste dagen avklarad, four more left to go, wiie :D veckorna bara springer iväg nu när det närmar sig jullov, kanske är det längtan efter någonting underbart som får tiden att gå snabbare ? vad det är så känns det helt galet bra att man snart slipper skolan i tre fantastiska veckor !

men iaf, dagen som jag påstod har varit jobbig var egentligen inte så jobbig nu när jag tänker efter, mestadels av tiden gick faktiskt åt till dans och lite av tiden var det "sänka skepp" som gällde. Tro nu inte att jag bara har flamsat bort hela dagen för det var faktiskt dessa aktiviteter som stod på planeringen, så idag har man provat på både det ena och det andra inom dans. Inte riktigt likt det jag egentligen håller på med men det här var defenitivt både roligt och underhållade till 110%. Tyvärr så klarade inte mitt minne att hålla kvar namnen på danserna ända tills nu men det gör kanske inte så mycket, ni som känner mig vet hur det är, höhö !

träningen gick för övrigt helt okej, lite flummigt men enligt mig så är det tillåtet ibland, min tränare håller dock inte med mig, menmen, whatever !?
har nog inte så mycket mer att säga så nu blir det sängdags för mig, känns väldigt skönt eftersom att min lilla kropp har varit med om mycket fysisk ansträngning idag, även huvudet har fått arbeta hårt, vad passar då inte bättre än en skön, lång natts sömn ? börjar tio i tio imorrn så det ska bli härligt att äntligen få sova ut ett litet tag iaf! :D

puss
Jossan

dagens musik

okej, kör en snabb "dagens musik" innan jag trycker på off-knappen på datorn, bara för att visa hur taggad jag är på att blogga igen, höhö! jag har nog skapat lite utav ett beroende, bra eller dåligt? ENJOOOY

 Jonas Brothers - Burnin' Up




en riktig kortis

nu blir det bedtime för mig, fucking underbart!
sängen är en av världens bästa uppfinningar!
hörs imorrn alla glada underbara tuffingar, Juuss!



?

varför har du så svårt att förstå?
jag har ju sagt precis som det är.
kan du inte bara förstå och lämna mig?
you got to move on my friend,
i'm not "the one"

(d)underbart!

glömde att nämna att det är andra advent idag, detta innebär att julafton kommer närmre och närmre men innan julafton så fyller jag ju underbara femton år, taha, jag är typ sist på att fylla det men whatever !? xD
juste, hade myspysigt julbak med familjen idag, allt som julen har att erbjuda är såå mysigt och jag diggar det hårt! förstår mig inte på dom som påstår att dom hatar julen, tänk er, stämningen, musiken, paketen, jaa allt! det är ju underbart! :D

måste göra klart no:n nu men vi hörs säkert senare ;) J


skärpning hörru!

nu får det bli skärpning med bloggandet för min del! jag har ju knappt bloggat en enda dag den här veckan. Jag kan max ha skrivit fyra eller fem inlägg den här veckan och det är verkligen inte likt mig. I vanliga fall skriver jag minst två om dan. Menmen, nu ska det bli ordning på bloggen igen. Skolan är ju snart slut och det härliga, efterlängtade jullovet anländer. Vi har dessutom inte så mycket läxor och sånt nu sista veckorna vilket gör att det känns som att lovet redan har börjat. Jag går liksom bara och lallar runt och gör ingenting, eller jag gör ju det som ska göras såklart men det går så lätt och allting bara flyter på, helnajs!

Helgen har iaf varit lite upp och ner, eller den har varit helmysig rakt igenom men vid vissa tillfällen så önskade man att vissa av människorna vi var med kunde prata. Förstår inte vad problemet var, jag bits ju liksom inte, eller okej, kanske, men bara ibland ;)

Juste föressten, julshoppingen är nästan klar nu. Spenderade ju halva dagen igår i täby c med bästaste Julia och Louise och där utfördes shopping, galet mycket shopping! Detta resulterade i att jag kom hem med en tom plånbok men istället en himla massa julklappar. Patetisk som jag är så köpte jag faktiskt fyyra stycken paket till mig själv (a)

Men nu ska vi iväg till grannen och dricka glögg och äta macka, vi hörs senare ;)
puss jossan

saknad!

orkade faktiskt ingen blogg igår och även den här gången finns det en anledning. En självklar anledning till och med. Min katt, som jag har haft så länge jag kan minnas blev överkörd igår och överlevde inte. Så mycket mer behöver jag kanske egentligen inte berätta. Ni kanske förstår att jag inte orkade skriva om massa glada saker så eftersom att dom flesta tankarna ändå ledde till någonting negativt. Men även om det kommer kännas tungt och jobbigt ett tag så måste man fortsätta kämpa, jag vet att jag har kämpaglöden inom mig, jag har använt den ganska många gånger när jag tänker efter för just under 2008 har jag mist väldigt många individer som har betytt väldigt mycket för mig.
Att förlora någon känns alltid väldigt jobbigt och tungt men på något sätt tror jag ändå på teorin att "tiden läker alla sår", visst, saknaden kommer alltid att finnas där men den kommer minska för var dag och tillslut kommer personen, katten eller marsvinet, you name it, vara ett minne i våra hjärtan. Ett positivt minne som man kan gå tillbaka till och på nytt minnas alla glada stunder man faktiskt fick uppleva tillsammans med den man älskade men ändå fortfarande älskar. Självkart kommer det komma perioder som inte alltid upplevs som positiva. Det är då man tröstar varandra, man kan söka sig till dom som faktiskt fortfarande lever och dom man håller hårdast. Jag kan faktiskt med säkerhet säga att man alltid har någon som man kan lita på. Det kan vara familjen, en kompis, en pojkvän/flickvän, vad som helst men jag lovar att man aldrig är ensam trots att det kan kännas så! Jag vet att jag klarar det här och med hjälp av min envisa så kommer jag klara det här utan tvekan och när jag gör det kommer jag att vara stolt över mig själv.

Jossan is back on track so watch out!! ;)

visste ni...

...att jag fyller år om 12 dagar?
...att det bara är 16 hela dagar till jullovet?
...att det bara är 21 dagar kvar till julafton?
...att det bara är 28 dagar kvar på år 2008?
...att jag alldeles strax ska gå och lägga mig?


som sagt, läggdags, wiiie :D

i'm back for a while

bloggen har drabbats igen av min tidsbrist! varken i måndags eller tisdags startade jag ens upp datorn och då kan ni ju bara tänka er hur stressad jag har varit. Eller egentligen har jag faktiskt inte varit så stressad, jag har hunnit med allt utan stress men det har hänt saker hela tiden och jag har typ inte suttit still en enda sekund. Förstår att ni säkert inte tycker att det är så roligt om jag sammanfattar måndagen och tisdagen så jag hoppar över det ;) 
men om nån ville veta så blir jag gladare för varje dag som går eftersom att lovet bara kommer närmre och närmre, ska väl gå nu tror jag men ni får ha det bäst så hoppas jag att vi hörs imorrn eller möjligtvis lite senare ikväll, lovar inget ;)

puss så länge
Jossan

RSS 2.0