daaampbarn! :D


balen - hanif och jag!


SITTER PÅÅÅÅÅÅ DANSEN MED VÄRLDENS BÄÄÄÄÄSTA EVEEEEEELINA NUUUUUU OCH SNAAAAAART SKAAAA VIIIIIII GÅÅÅÅÅÅ IN IIIIIIII DAAAAAANSSALEEEEEEN! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

JAG HAAAAR DAAAAAMP, OOOOOOHYEEEEEES! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


särskrivningar

haha såg världens roligaste lista från en bloggare som störde sig på särskrivningar:

KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
BIND GALEN - innan han skadar någon!
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - tutar lite motvilligt?

haha för mycket fritid?

shoooortie


sommaren 08

kort skoldag idag, naaaaaajs! ska snart börja rulla till pappsens jobb, sen ska vi iväg och köpa matchshorts, sm i helgen you know, shit va jag tjatar, men vi höööööörs, PUSSEN!


jävla äckelgeting!

Måste bara berätta, idag precis innan historian så står jag bara rakt upp och ner när jag helt plötsligt känner hur det sticker till i högerfingret, av ren reflex slår jag till högern med vänster och känner en jävla geting! Utan att ens tänka på det så faller jag ihop på golvet mitt i korridoren och i samma sekund kommer jag på att jag faktiskt var allergisk när jag va liten. Dom försöker övertala mig om att gå till skolsyster men envis som jag är vägrar jag men efter ett litet litet tag så hade fingret svullnat så pass mycket att jag funderade på att gå iväg ändå och när vår lärare sa att jag måste gå så lyssnar jag faktiskt. När jag kommer dit får jag elva tabletter upplösta i vatten, han tar bort gadden som satt kvar och jag gick därifrån med ett konstant bultande finger som gjorde ont som fan. Efter kanske en timme börjar tabletterna verka och svullnaden miskar, skönt!

Det jag kan konstatera efter det här är att allergin faktiskt inte har försvunnit, kan ju vara bra att veta i framtiden, haha!

bajs på dom där äckeldjuren säger jag bara!


och så var det den där jävla rubriken också

Ooh snap vad utmattad jag är just nu! Kom precis hem från träningen och jag gav verkligen max idag, så jävla skön känsla efteråt när kroppen är helt matt och utpumpad! Trots lite problem med "hugg i hjärtat" och "kramp i magen" under fysen (problembarn, javisst. haha) så fortsatte jag och nu kan jag, helt utan ångest äta mina efterlängtade popcorn, underbart!
Men nu ska jag gräva ner mig bland alla historiepapper så vi hörs senare! :)


kalix nästa

Äntligen klar för kvällen. Kom inte hem förrän tjugo i elva från träningen eftersom att bussarna går så knasigt, min tränare var dock så snäll så han skjussade mig till rotebro station så tog jag tåget därifrån. 
Träningen gick faktiskt förvånadsvärt bra idag, trodde att kondisen skulle vara sämst efter mitt uppehåll med operationen och så men den var bättre än förväntat vilket är toppen eftersom att det redan börjar dra ihop sig för SM. På fredag sticker vi och oj vad taggad jag är. Lång resa men fan va kul vi ska ha.
Kalix here we come!

träna träna träna!

Gissa vem som äntligen får börja träna igen efter två veckors uppehåll, jo jag jag jag! :D sitter på bussen påväg till träningen nu och är sjukt taggad!
och juste, nu har jossan, liksom tusentals andra människor också spotify, hurra på det! :)


ibland så måste man faktskt bjuda på sig själv :)PUSS!

BACK ON TRACK!

fyfan vad jag är bra! idag har varit en "göraallatråkigamåstendag" och jag har verkligen lyckats. Vaknade med världens söndagsångest och hade lust att bara borra ner huvudet i kudden och sova bort hela dagen men jag visste att jag var tvungen att göra massa saker idag så jag masade mig upp till frukostbordet. Det måste ha varit någonting magiskt med flingorna för helt plötsligt fick jag värsta speeden i mig. Jag tog fram ett block och skrev ner en lista på vad jag skulle göra under dagen, sen körde jag igång och jävlar vad effektiv jag har varit!

Har hunnit att:

* Städa rummet riktigt grundligt!
* Plugga minst sju timmar!
* Ätit både lunch, middag och bullar! (kanelbullensdag idag ffs!)
* Målat naglarna!
* Duschat!
* Fixat ögonbrynen!

Ja, det va nog allt men fatta vad grymt!
Men men, nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på lite mysig musik innan jag somnar.


jag och bästis någongång i vintras!

PUSS!


RSS 2.0