en kort sammanfattning av en lång helg

tredje dubbelsegern i rad, detta kan ju bara betyda en sak...vi är bääst! xD Menmen, segern mot kungsängen resulterade i att 93orna numera ligger tvåa i serien, grymt !
Millas födelsedag blev också toppen, går inte in så mkt på detaljer för vi gjorde mkt saker. Dom som vet vet ;)
Idag har det typ inte hänt så mkt förutom att jag var med hela familjen och badade på fyrishov i uppsala, det var galet roligt fast iofs så är allt med mika bäst! :D

nu ska jag iaf plugga med anders inför spanskaprovet, är taggad på att få bra betyg så hoppas att jag lyckas med det bara ;)
ni får ha det toppen så hörs vi säkert senare,

tudeluuu
jossgoss

taggning till 110%

det som gäller nu och ca 2-3 timmar framåt är taggning, ska spela två matcher och båda mot kungsängen. Matchen med 93orna är det som är viktigast enligt mig. Vinner vi den så blir vi nämligen tvåa i serien vilket skulle vara roligt. Men ska inte babbla på så mkt mer här utan ska göra bättre och lite roligare saker. Till exempel som typ att lyssna på musik och äta choklad. Det där med choklad kanske inte är så bra innan match men whatever, det är ju lööördag xD

ciiiaao


happy birthday to yoooou

godmorgon allihopa, idag är det lördag men inte vilken lördag som helst. Idag är det lördagen den 29 november och vet ni vad det betyder? Jo, nämligen att världens bästa milla fyller år! Detta ska självklart firas så ikväll är jag med massa underbara människor och självklart den bästa, födelsedagsbarnet! ;)
Vad hon får i present är nog ganska easy att lista ut menmen man fyller ju bara femton en ggn! xD

Ska typ plugga nu tror jag men innan det så säger jag bara, HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRAAA ! :D

pussis
jussis

dagens musik

videos videos och ännu mera videos, varför inte en till video då, bara för att lixom? här kommer iaf dagens musik ;)

det fick bli låten som har fastnat i min hjärna och som inte riktigt har hittat dörren ut än, jaja, den lär väl få stanna där tills imorrn men sen får den gärna öppna dörren och lämna min varma gosiga hjärna så att det finns plats för nån annan låt imorrn. Detta är en process som säkert kommer verkställas inatt, haha ojoj vad jag låter vetenskaplig. Jag ska sluta babbla och istället ge er chansen att lyssna på låten, den är verkligen bra, grymt bra!

Ne-yo- Miss Independent


ett måste, verkligen!

den här videon ligger just nu etta på min videokomedilista. Att jag känner människorna som gör den makes it even more ballt. Inte trodde jag att gamla dagiskompis Karl (Kalle) var så här rolig! Det var länge sen jag skrattade så här mkt, så tack, ni har verkligen lyckats! KLOCKRENT!


Här får ni ett klipp att njuta av för det här alla coola kisar, det är humor på allra högsta nivå!




den rätta sidan av idol

haha, nu när johan palm inte längre medverkar i idol så försvinner alla patetiska tjejer, wunderbart! enligt mig så är det lite överreaktion av svenska folkets unga tjejer att agera som dom gör i varje idolprogram. Jag tycker att det är helt okej att gilla någon och att tycka att den människan ser bra ut, fine men i det här sammanhanget passar det inte riktigt in. Hade Johan varit den han är bara att han hade kunnat sjunga så hade jag tyckt att det var helt okej att skrika, dock inte så mkt kanske. Nu gör dom det ju bara för att dom tycker att han är världens snyggaste, eller gör dom verkligen det? dom kanske endast gör det för uppmärksamheten, you never know ;) titta bara tex på hon som fick komma upp på scen idag, jag tror på fullt allvar att hon inte kan ha varit seriös. Hon höll ju fan på att dö, kunde inte andas, prata eller gå xD
menmen, iaf så är det skönt att slippa dom och låta idol bli just idol, med människor som kan sjunga och inte bara dom som går vidare pga fansen. Verkligen inget illa mot johan för han är säkert en toppenkille men nu har idol börjat på riktigt, med riktiga artister, såna som går vidare på talang.
Gott folk, det här är idol!

fredag gott folk!

hipp hipp hundra hundra hundra hundraaa. okej visst, det är väl kanske lite i efterskott och om ni undrar vad jag hurrar för så var det mitt hundrade inlägg på bloggen igår, menmen det här blir mitt hundratredje så det kanske inte spelar så stor roll ;)
ja och idag är det äntligen fredag igen, veckorna rullar på fort och tiden bara springer iväg. Detta glädjer mig iofs bara eftersom att det betyder att även jullovet är påväg med stormsteg, naajs!

istället för att skriva massor om skolan så kör jag en "dagens" ;)

Dagens låt: Miss independent - Neyo
Dagens frisyr: Uppsatt som en knorvboll.
Dagens smink: Foundation, Brunpuder, Rouge, Mascara
Dagens klädsel: Blåa jeans, ribbat blått linne, blå/orange tjocktröja.
Dagens händelse: När jag råkade säga till Linn att pappa bodde i farfar, höhö !
Dagens planer: Plugga, sova och kolla på idol i guess
Dagens vill ha: Massa kläder och pengar såklaart
Dagens saknad: Bästavän!!
Dagens drog: Min goda marmelad från no:n
Dagens finaste: Sofies fina kattfejs xD

Dagens måste: Plugga no typ
Dagens dricka: Kolsyrat vatten
Dagens köp: Mitt kort är trasigt så jag kan inte ta ut pengar, buhu :'(
Dagens skönaste: Min kommentar till Hanif, "Jag kör inte blackbusiness"
Dagens mat: Nacho de luxe
Dagens kärlek: Nada, eller alla underbara i skolan ofc
Dagens sämsta: Inget som jag kommer på ;)
Dagens mående: Wuuunderful, det är fredag FFS!

ciaoo
Jussan

dagens musik

nu när jag ändå är i farten med att skriva blogg så kan jag lika gärna lägga in dagens musik också innan klockan blir för mycket, eller vad tycker ni om det? 
Beyonce -If I Were A Boy


                                                           



Nu blir det sova för mig och säkert för många andra. Sista skoldagen imorrn sen blir det helg, wihuuu!

Sov gott människor, hörs imorrn!
Lyssna och digga låten nu;)
Josephine

the klump is gone

idag var en toppendag , iofs så säger jag så om alla dagar men just den här var speciell. Jag har nämligen blivit av med min klump i magen. Nu undrar ni säkert vad det var för klump men jag lovar er att det inte var något allvarligt. Det handlade bara om ett gymnasium i jönköping som jag igår fick erbjudande till. Dom ville nämligen att jag skulle komma ner och provträna på tisdag nästa vecka och eftersom att det länge har varit någonting som har varit aktuellt för mig så tänkte jag ta chansen. Jag har ju tänkt på det här väldigt länge och det har vinglat lite fram och tillbaka mellan olika alternativ. Trots detta så har jag nu efter lång tids eftertanke bestämt mig för att stanna här. Jag ringde därför tillbaka dit och meddelade mitt besked. Nu är det iaf ur världen och det känns jätteskönt, jag kommer säkert ångra mig nån gång då och då och tänka att det säkert hade varit jättebra där nere men det här känns ändå som ett klokare och säkrare beslut och det passar bättre för mig, punkt slut ;)

Det finns egentligen inte så mkt att nämna om skolan så jag struntar i den och går direkt in på lite andra saker, nämligen det öppna huset i solna som ägde rum idag. Även denna skola hade handbollsinriktning men den här gången med elitsatsning, pratade med både elever och lärare från skolan och dom verkade nöjda. Skolan i helhet såg faktiskt bra ut, det va inte lika mysigt på John Bauer men man får ju tänka på att solna gymnasium har många år på nacken medans Bauer endast har två ;) Även den här skolan hamnar på min "diggarlista" ;)

Sist men inte minst har vi ju dansen som det var sista gången på och det var väl lite "uppvisning" för publik. Gick faktiskt toppen och Kalle, våran lärare, var helnöjd så det var roligt. Det värsta är bara att jag alltid börjar garva när det sitter människor och kollar på. Som tur var va Elsa lika flummig som jag och vi skrattade mest hela tiden. Men whatever, man lever bara en gång så det är lika bra att ta chansen + att ett gott skratt förlänger livet. Tänk på det om ni känner er prickade när jag säger ordet "surpuppor" , HAHA!

Det här blev ett långt inlägg men det hoppas jag inte gör så mycket, det har varit en fullspäckat dag och den här bloggen skriver jag ju för att jag gillar att skriva, då är det ju lixom ingen mening med att skriva bara några rader. Dom som inte gillar det behöver inte läsa, thats it ;)

Menmen, ni får ha det så bra folks!
puss
Jossan


råttor = bauer ?

nu har jag varit lite dålig med bloggen igen men har som vanligt haft mycket att göra. Menmen, gör en liten kort sammanfattning av dom här två dagarna utan blogg.
I torsdag var det ju bauer som gällde och för er som inte har läst det tidigare inlägget så är det ett gymnasium som jag var på öppet hus på. Mitt första intryck av skolan i allmänhet var inte speciellt bra men anledningen var att det sprang en stor fet råtta precis utanför, haha, det är dock inget som kommer påverka mitt val xD Fortsättningen och själva presentationen av skolan var toppen. Det verkade som en vettig skola och kommer defenitivt vara ett av dom gymnasiumen som jag söker till. Fick en helbra uppfattning av skolan och dom verkar ha bra undervisning, att man dessutom kan kombinera handbollen med det gymnasiet är ett stort +!
Senare på kvällen hände det väl inte så mycket, jag pluggade lite matte och kom i säng i tid, härligt! :D


öppet hus på john bauer

skoldagen var kort och gick snabbt vilket var härligt. Vi började åtta och slutade två + att det inte var speciellt ansträngande lektioner ;) det svåraste var att komma hem eftersom att några från min klass och några från andra klassen bombarderar med snöbollar så fort man satte foten utanför dörren. Efter många moment lyckades jag ändå ta mig till bussen, duktigt ;)

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer för jag ska iväg till liljeholmen, John Bauer gymnasiet som jag är intresserad av har nämligen öppet hus där. Ska dit med mandut och millsen, blir säkert toppen. Jag hoppas att jag iaf får lite klarare syn på deras linjer, inriktningar med mera och att man får se lokalerna är ju toppen ;)

vi hörs senare
puss Jossan


dagens musik

idag har jag suttit med bloggen hur många timmar som helst. Tänkte därför avsluta dagens bloggande med en dagens låt, det låter väl toppen, eller ? här kommer den i alla fall, lyssna och slappna av ;)

SUM 41 -With Me
    

kärt barn har många namn

kärt barn har många namn, eller är det inte så man brukar säga? I såna fall är jag ett väldigt "kärt barn". HAHA!
jag kan ju inte ens räkna alla mina smeknamn men jag kan ju försöka rabbla upp dom och räkna sen, ehm okej vi börjar väl med det allra vanligaste och fortsätter med dom som poppar upp i huvudet, säg till om jag missar nåt ;)
Josef, Jossan, Josse, Rofl, José, Grottman, Jussy, Johannes, Loppan, Jussypussy, sen kommer ju alla bästiskommentarer typ: bästavän, bästis, bästuws, soulis, bvän och sist men inte minst, anders påhittade smeknamn ZIPPY ;) jag fick det till sexton stycken, heja mig, jag är älskad...eller inte xD

poees
jooes

ny design

hallå gott folk, vad tycks om min nya design? Jag vet att den kanske blev lite kladdig och plottrig, men whatever! xD
lämna gärna en kommentar, snäll som elak, it doesn't matter ;)

kisses
Josephine

snö är ballt

jossan gör framsteg! tog en promenix med pappsen och hunden för ett tag sen, första ggn på två dagar som jag ens tar ett steg utanför dörren, heja ! 
under promenaden så fick jag för mig att studera snön, eller studera kanske låter fel men jag tittade iaf ganska länge på den och kom fram till att snö är något väldigt konstigt. Den bara ligger där på marken, alldeles vit och lyser upp varenda gata. Trots att den är konstig med mera så är snö någonting som jag diggar galet mkt.


                                      5 positiva saker med snö!                                               

* Man blir glad av snön!

* Man kan åka pulka på snön!
* Man kan bygga roliga figurer med snön!
* Man kan ha snöbollskrig med snön!
* Snön lyser upp den annars mörka vintern!          

                     


skola tumöörrow

blev yttligare en dag hemma och det har varit riktigt seegt! mår som tur är faktiskt lite bättre idag och har fått i mig lite pannkakor, första måltiden på ett och ett halvt dygn, jag känner mig stolt, höhö ! xD dagens planer blir väl att ligga i sängen och att eventuellt få lite so gjord. Har ju en uppsats som ska in nån vecka före jul. Satsar på högt betyg så det gäller att börja i tid.
Imorrn blir det skola för mig och det gör mig glad, har ju saknat alla trots att det bara var fyra dagar sen vi sågs xD man fäster sig tydligen vid klassen mer än jag trodde och tanken på att vi ska splittras snart gör mig INTE glad :(

time for some so ;) ha det bäst och håll er friska! pussen j    

snart, snart

aloha gott folk! nä, jag är inte frisk än och mår inte speciellt mycket bättre men något som iaf fick mig lite gladare är tanken på att det endast återstår en månad till julafton och ännu färre dar tills min födelsedag! Lyckoruset har spridit sig i hela kroppen och jag blev bara tvungen att sätta på en jullåt. Kanske ska jag ta någonting att äta också, för man måste ju äta för att bli frisk, eller ?

min only wish just nu är att bli frisk ;) önska mig lycka till :D

längtar inte ni också?  http://www.youtube.com/watch?v=wrvebqA8xdM



fuck me i'm sick

nedranshelvetetågrälsbajskorvblandatmedruttnatuttarochhavregryn!
skit också, självklart klarade jag inte av att hålla mig frisk. Nu ligger jag här i sängen med ett huvud tungt som betong, en hals svullen som jagvetintevad, en mage som värker och en röst som en kråka. Lilla sjuka jag har sovit tonvis med timmar utan förbättring. Nån som vill ta min plats så att jag åtminstonde kan få skriva matteprovet?
bajs på allt det här, jag hatar att va sjuk!



godnattlåt

älskar den här låten så jag var bara tvungen, sov gott mina änglar och glöm inte, vem du än är så betyder du alltid lika mycket som vilken annan individ som helst.

enjoy, http://www.youtube.com/watch?v=SETBbpnjZ6A



snöoväder och en nästan sjuk jossan

oh no, jag tror att jag håller på att bli sjuk. Inte bra, speciellt inte med tanke på att vi spelar sista matchen på en månad i helgen. Är extra taggad på att ge järnet på den och jag vill verkligen spela. Det kan jag dessvärre inte göra om jag blir sjuk och får ont i halsen med mera. Detta innebär att det den här veckan blir mycket sömn för min del. Det gör iofs kanske inte så mycket eftersom att det alltid är skönt att sova ;) Ska hoppa i säng redan nu så att jag klarar att komma iväg till skolan imorrn, det är ett måste eftersom att det är matteprov och förberedelse inför spanskan. Har iofs hört av pappa att det ska blåsa upp till en "nästanorkan" imorrn. Kanske detta hindrar mig från att komma iväg, eller? Nä, ska inte tänka så. Allt funkar bara man ger sig fan på att man ska klara det ;) trots mina "fina" vinterskor så ska jag banne mig lyckas ta mig hela vägen, så det så ;)

pussen och godnatt på er gott folk ;)



save the elephants

jag och emilia har planer, stora planer, höhö ! Det är nämligen så att vi tänker åka ner till thailand och protestera mot alla elefantskötare. Vi har kommit fram till att elefanterna inte alls mår bra av att behandlas så som dom behandlas. Skötarna har vassa pinnar som dom sticker in i huvudet på dom när dom inte lyder. Detta är så himla fel enligt oss, en elefant är precis som vilket liv som helst. Bara för att det är en stor varelse behöver det inte betyda att den tål allt som exempelvis slag med vassa pinnar. Därför har vi bestämt oss för att vi ska åka ner dit och göra situationen betydligt bättre för alla thailändska elefanter, räkningen får skolan betala, nån som hänger med ? haha. Tänk er att få vara i ett varmt land, få umgås med elefanter, bada och sola, få thaimassage och äta massa god mat, låter det inte lockande? Inga skolarbeten, läxor, inlämningar eller prov, tänk er att bara få leva livet, underbart!

Tro nu inte att jag inte lever livet för det gör jag verkligen, jag älskar mitt liv precis som det är men lite sol och värme skulle inte skada och att få en månad eller nåt, bara för att få slappna av ;)



mina fötter kommer dö

hata vinterskor! det finns inte ett enda par i min storlek, jag har tittat ut ett par skor som jag verkligen vill ha, vägrar köpa några andra. Dessvärre finns dom inte i min storlek, bajs! Jag och pappa var iväg senast idag och tittade på skor men det finns bara i storlek 41 och dom är ju en aning förstora. Jag lär inte ha några fötter kvar när den här vinter är slut, suck !




löööördag

gårdagen började med att jag spelade två matcher i rotebrohallen. Första matchen var grymt tråkig, motståndarna hade endast 6 spelare varav en målvakt. Dom spelade därför bara med fem ute och var inte speciellt duktiga och eftersom att vi alltid anpassar oss efter motståndarna så blev vi också jättedåliga. Trots det så vann vi med 28-8 tror jag (;
Andra matchen var däremot galen! Vi mötte AIK som inte bara var lite duktiga, dom var även serieledare. Vi kämpade oss igenom matchen och dom betedde sig helt crazy på planen. Dom fick hyffsat många utvisningar och vi låg rätt så jämnt hela matchen igenom. Lyckligtvis så drog vi ifrån med ett eller två mål på slutet och klarade också av att vinna med ett mål. Vi vann alltså mot serieledarna, HEJA OSS, VI ÄR BÄST! :D

Efter matcherna var jag med amanda och camilla ett tag men kvällen avslutades hemma hos mig tsm med milla. Vi hade galet roligt, eller jag hade iaf det och vi njööt sjukt mkt av all snö och youtube-klipp,  höhö!
Ingenting slår våran soppåseåkning i en sandad backe mitt i natten, tack för en underbar kväll :D
 

puss J


Sent, jag vet !

asså fredagen var ju bara fööör rolig ! xD jag var med amanda och monika och kvällen började med en hemlig sak som jag inte riktigt får berätta för en viss
person xD man kan ju kalla det hemligstämplad information och endast ett fåtal människor vet hemligheten (; 
kvällen fortsatte när vi satte oss på tåget till märsta, fråga mig inte varför vi skulle dit men vi mötte upp dom vi skulle träffa på tåget och det vart galet stelt. Jag har ALDRIG i hela mitt liv träffat drygare människor, asså det var sjuukt! Jag, Amanda och Monika började spekulera om massa saker som vi trodde om dom. Exempelvis att dom var knarkare och att dom skulle döda oss och sånt skit .. Det var nämligen många saker som pekade på att vi hade helrätt! Kvällen fortsatte och det slutade med att vi åkte hem efter att ha träffat nån robin som var amandas kompis (: vägen hem blev lång och väldigtväldigtväldigt flummig!! HAHA! Vi hade snöbollskrig som slutade med att jag skrapade upp hela handen och höll på att förblöda, vi träffade roliga människor på bussen och sist men inte minst skrattretande...jag fastnade med tungan i en lyxstolpe, haha, go jossan!

Det blev ett sent inlägg men ändå en bra sammanfattning av en galen kväll! :D J


OMG!

hahahahah, min amandas och monikas kväll vart toppen tillslut men det var efter många om och men, HAHA!
berättar allt imorrn för jag och mandut ska krypa ner i sängen nu och vila upp oss inför imorrn, sov gott allihopa och imorrn får ni vara beredda på att höra om allt från knarkare till lyxstolpar, höhö!

pussen !


uppdatering av onsdag/torsdag (:

nu har jag inte bloggat på snart två dagar, anledning: jag har haft fullt upp, höhö! det kunde ni kanske lista ut iofs men helt allvarligt så har jag inte haft någon tid alls för datorn vilket på ett sätt känns skönt. Man slipper ju bli klassad som datanörd och liknande iaf vilket är positivt xD det känns hur som helst skönt att mitt behov av datorn minskar dag för dag :D

att bloggen inte har uppdaterats gör egentligen inte så mkt för det har inte hänt nåt speciellt. Eller laget var i eriksdalshallen och kollade på Hammarby-Ystad igår, resultatet blev 33-20 till hammarby tror jag ;) det var iaf ruuligt att få komma iväg med laget och göra något utan handbollskläder på oss ;) toppen!. Resten av dagarna har rullat på som vanligt och jag har spenderat extra mkt tid med Milla och Jojo vilket har varit helmys!!

Morgondagen spenderar jag med mandut och jag övernattar där för att på lättaste sätt kunna ta mig till matchen på lördag, det var länge sen vi gjorde någonting sånt så det ska därför bli megagosigt ;)

vi får se om jag har tillgång till internet imorrn, annars får ni ha det så bra så länge så hörs vi på lördag (; tjing j



sov gott

time for some sleep. Klockan har redan hunnit bli halvtolv och jag sover inte än, höhö ovanligt, noot ! Anledningen är faktiskt att jag fastnade i en av dom bästa böckerna jag nånsin läst. Det var boken "Gömda" av Liza Marklund som vi skulle läsa på svenskan. Jag tror att jag läste konstant minst 4-5 timmar i sträck. Hann läsa klart boken vilket var bra eftersom att jag därför slipper läsa någon mer gång i veckan. Menmen, boken rekommenderar jag starkt, den är nästan ett måste att läsa!! Den handlar om Maria Eriksson som blir misshandlad, vådtagen och förföljd av sin exsambo, hon flyr från honom och hittar tillslut en annan man. Dom lever dock inte tryggt en enda sekund, tillslut blir trakasserierna så grova att dom tvingas fly från sverige. Nog pratat om boken, kan ju istället meddela att so-provet faktiskt gick toppen, eller det kändes så iaf. Vi får se vad betyget blir men jag hoppas åtminstonde på ett vg.

Nu är det dags för mig att krypa i säng och sova, börjar åtta imorrn så måste iaf samla på mig lite kraft ;) ciao J

bio nån?

heja jossan! jag vann en biobiljett idag på non, snacka om lycka, höhö! xD det var typ från nån tävling som vi hade i åttan och det hade blivit över två biobiljetter, efterssom att våran lärare inte var så smart så la han dom i sin byrålåda och glömde bort dom. Han har nu varit pappaledig sen jul men igår när han kom på besök så hittade han dom. Vi lottade därför ut dom imorse och jag var en av två vinnare, jippie :D
Måste återgå till so-pluggandet nu, har prov om 25 minuter, mvg nästa, eller inte ! xD

tjingeling J

vi är fucking bäst!

asså vi är ju bäääst brudar! första ggn på åratal som vi verkligen pluggar seriöst. måste bara just därför återgå till pluggandet genast! so prov imorrn och jag satsar på mvg, höhö. wish me luck xD




godnatt kära läsare

fuck, skrev nyss ett inlägg som inte gick att publicera. Detta blir därför lite kortare men det får räcka (;

Har precis läst halva boken från svenskan och nu återstår bara ett fåtal spanskaglosor sen blir det natti natti för mig. Imorrn är det måndag, ny dag, nya möjligheter och till den behöver jag nya krafter som jag samlar på mig genom sömn. Till min förvåning är klockan inte så mycket än så det känns skönt, riktigt skönt! ska ta vara på dom extra timmarnas sömn som jag äntligen har fått och för att kunna göra det så måste jag stänga av datorn vilket är precis det jag hade tänkt att göra om några minuter. Förhoppningsvis är jag glad, utvilad och väl förberedd inför spanskaprovet imorrn. Det är iaf min förhoppning.

Men ska kila nu, alla får ha det så bra så ses vi nästa vecka, med andra ord imorgon, höhö xD

den här låten knarkade jag och bääästuws i lördags, i löööve it. ENJOY! http://www.youtube.com/watch?v=1z5Y1tz-UyE



heja jossan

nu blir det intensivt spanskaplugg för mig dom kommande två timmarna, har prov imorrn och har än så länge inte pluggat ett skit, go jossan. Det är så typiskt mig att alltid göra allt i sista sekund, menmen (; efter det måste jag fortsätta läsa min bok "Gömda", ska ha läst hälften tills imorrn. Haha just nu känner jag mig inte alls stressad, borde göra det men det känns på nåt sätt som att jag har allt under kontroll vilket inte alls är sanningen, knaas! xD



heja oss!

heja SHK! vinst i båda matcherna just like I said, härligt! Trots att vi hade domarna emot oss och fick minst 10 utvisningar så lyckades vi gå om skå i andra halvlek på andra matchen. Första matchen är egentligen inte så mycket att prata om, det kändes som att vi "ägde" matchen båda halvlekarna och vann med 18-11. Andra matchen slutade 25-23 till oss men det var väldigt svajigt och segern kunde lika gärna ha gått till det andra laget. Trots allt var vi dom starkaste och höll ända in i det sista. Det kändes riktigt wunderbart att få vinna över båda lagen på deras hemmaplan! :D

Någonting väldigt pinsamt däremot var 93ornas peppnings"låt" precis innan start. En person (nämner inget namn) ville leka "wannabe 92orna" och körde deras "Funky chicken", det värsta var att den inte kunde hålla takten eller ens stanna i den takt vi hade utan ökade hela tiden. Det totalt failade och vart tillslut lite skrattretande, höhö! Jag tycker att vi framöver ska hålla oss till den gamla hederliga "Fader abraham". punkt slut J (;





dubbelt upp

nu är det snart match igen men den här gången blir det dubbelt upp, två matcher alltså (; en med 93orna och en med 92orna. Båda matcherna spelas på skå:s hemmaarena så jag antar att ingen kan komma och kolla. Vi satsar på vinst i båda matcherna iaf och jag är taggad till tusen. Det här kommer bli toppen, jag känner det på mig ;)

ska dra mig bortåt för samling snart men ha en fortsatt bra söndag allihopa, puss puss J

nu är det jul igen, snart iaf (;

ja se det snöar, ja se det snöar, det var väl roligt HURRA!
jippie, första snön har anlänt på porsvägen, det är visserligen inte vitt på marken än men att se vita flingor i luften räcker för att göra mig överlycklig. Vintern är äntligen påväg på riktigt nu och jag känner hur julkänslan sakta kommer krypande genom kroppen, lite mer för varje dag som går, wunderbart!

Jag längtar galet mkt efter julen just nu och vet att det är fler än jag som känner så.


my night is saved!

min räddning är här, wihuuu! :D mika anlände för kanske en halvtimme sen och min kväll är räddad!
WUNDERBART, tack världens bästa bonussyster! hon sover här också för dom som ville veta (;


slash världens gladaste jossan :D


galet tråk!

gaaash va tråkigt jag har. Asså så här tråkig har inte en lördagskäll varit på länge. Bästavän åkte hem för en stund sen och sen dess har jag gjort absolut ingenting eller jo föressten, jag har ätit två lussebullar, heja! (; kvällens fortsättning ser jag inte heller speciellt mkt fram emot. Kanske ska möblera om i rummet och att plugga är nästan ett måste, haha det här är ju tragiskt xD
Om nån känner att den har lika tråkigt som jag så kan ni ju skicka iväg ett sms eller två till lilla mig. En promenad skulle inte heller sitta fel, men kom ihåg. Bara om ni vill, jag lovar att ni i såna fall skulle bli kvällens hjälte, höhö!

tusen pussar / jossan (;

bara en månad kvar!

fick bara lust att inflika en sak, idag är det nämligen bara en månad kvar tills jag blir femton, LYCKA!

löööördag

gooodmorgon allihopa :) eller nästan iaf, vaknade för kanske en timme sen och har inte hunnit göra så mycket än. Kan ju istället ta och berätta lite om gårdagen. På träningen var jag typ två personer ifrån att vinna ett biokort laddat med 100 kr, HAHA. Det känns som att våran tränare typ är miljonär eller nåt xD han utlovar nämligen alltid massa priser och belöningar när vi gör massa saker. Sist till exempel så lovade han 50 kr till varje person om vi vann två matcher typ och nu biokortet. Antingen är han säker på att vi inte kommer vinna så att han vågar säga så eller så är han väldigt rik och generös, höhö. Ingenting man tackar nej till iaf (;

Senare mot kvällen hände det inget speciellt. Hade myskväll med mammsen och lil'sis. Vi satt typ och kollade på nån cowboyfilm där dom dödade varandra och jag och mamma satt och asgarvade åt varandra bara för att vi gjorde roliga miner när dom sköt, mohaha. Det vart iaf en mysig fredagskväll och jag är jättenöjd med den (:

Dagens planer är fortfarande inte fullt klara men någonting som redan är bestämt är att mamma och jag ska till stinsen och köpa present till mika. Efter det blir det väl plugg i guess och senare på kvällen ska jag ev träffa bästis :D Kommer nog bli en ruulig lördag iaf. Eller jag hoppas på det (;

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning men vi hörs senare snyggingar, P U S S  J U S S



gymnasiemässan

gymnasium efter gymnasium kombinerat med en jävla massa folk. Ja det fanns väldigt mycket att titta på och jag hann inte ens med hälften. Jag tror dock att jag  lyckades få brochyrer till dom mest intressantaste objekten men har även fått upp ögonen för andra skolor som jag inte ens visste fanns innan, det känns som att det har varit en väldigt givande dag men nu finns det väldigt mycket som behövs kollas upp till exempel vilka skolor jag ska söka till, öppet hus på olika skolor, intagningspoäng, inriktningar och så vidare. Någonting jag är nästan fast besluten vid iaf är att jag vill gå sam men sen vet jag inte så mkt mer, höhö xD

Ska på träning ikväll så hörs säkert efter det men nu ska jag fortsätta läsa alla miljontals kataloger ( ; tjing J



NO computer

Va knappt inne någonting på datan igår och skrev därför inget referat om matchen, känner dock inte att det är nödvändigt att göra det nu heller så jag skippar det (;

 men iaf, kom nyss ut ur duschen och funderar på att fortsätta läsa min "bok" från so:n "Om detta må ni berätta", den handlar om förintelsen, behandlngen av människor och massa annat intressant skit (; har prov på förintelsen tisdag nästa vecka så det är bäst att jag läser ut den så snabbt som möjligt. Jag har ju tyvärr en förmåga att somna när jag läser böcker men jag ska försöka hålla ögonen öppna just ikväll, go jossan (:

Ska nog ta tag i min läxläsning nu men ska inte sitta uppe alltför länge för imorrn är det gymnasiemässan och den behöver jag samla kraft till, mycket kraft! Kan bli rätt så ansträngande för skallen och jag kommer nog få ganska stor ångest igen över vad jag ska välja, fast det kan ju kanske iofs vara så att jag får en klarhet i vad jag ska välja och det är ju positivt, väldigt positivt (;

vi hörs säkert inge mer ikväll men ni får ha det så bra tills imorrn och tagga för då är det fredag och en jossan med huvudet fullproppat med gymnasieinformation anländer. Det kommer säkerligen bli massa tankar som skrivs ner här på bloggen och ni behöver ju inte läsa om ni inte tycker att det är intressant, bara så att ni vet, höhö xD SO LONG PEOPLE (;



taggad till tusen!

Nu är det strax dags att börja vandra bort mot bussen. Ska till sollentuna simhall och spela match mot kungsängen. Är grymt taggad och har typ 100000 kg energi i benen som förhoppningsvis kommer til användning på plan. Matchen spelas fem över sex så alla som är intresserade att kolla på världens bästa lag i handboll....be there! :D

Måste gå nu hörni men ha det toppen så länge så kanske vi ses där (;


jossan ska sova som en prinsessa, wiiee :D

tro det eller ej men klockan är halv tio och jag ska gå och lägga mig. Är det inte fantastiskt vilka framsteg jag har gjort under dom här få dagarna? GO JOSSAN!
Som sagt, det blir sängen för mig och det känns wunderbart. Detta kommer resultera i en pigg jossan imorgon och det behövs. Börjar skolan redan klockan åtta och har sedan match vid sex och träning efter det. En grovt efterlängtad lång natts sömn är äntligen här och jag ska njuta till 110 %.

GODNATT SVERIGE! J

ms happyface!

jossan är megahappy! världens mest underbara                                                               
mamma kom nämligen nyss hem med en hel
kartong fylld med pepparkakor så nu sitter jag

och dricker mjölk och äter pepparkakor                                         .
Sitter även och lyssnar på julmusik så har värsta
lyckoruset i kroppen av att det snart är jul. Bara
tanken av att det är julafton snart makes me happy                                          
lixom. I samband med julen kommer ju även min 
födelsedag. Detta kallar jag lycka upphöjt i 1293853467
miljarder!
 

Mitt liv känns alltid perfekt och jag vet varför. det är pågrund av min omgivning, tack för att ni finns!





bajs på SL

tummen ner för SL, eller iaf linje 607 som alltid kommer försent! Senast idag när jag skulle hem från milla var den försenad. Fick stå och vänta på bussen i spöregnet trots att jag inte gick ut alltför tidigt. Tänk på alla stackars människor som inte har paraply lixom, dom kanske blir sjuka och missar skolan och får mkt sämre jobb för att betygen sänks när man inte är där. Väldigt överdrivet, men iaf xD
smisk på 607an!


frisör som framtid, eller?

jag kanske ska bli frisör när jag blir stor, eller vad tycker ni? haha, har färgat både millas och jojos hår inom mindre än en vecka och jag tror att båda två blev hyffsat nöjda iaf (; menmen nog om det. Skolan var lite saajk idag men jag ska inte gå närmare in på detaljer. Dom som vet vet, haha xD 
Blev ett kort inlägg men ska nog jobba vidare lite på matteläxan nu som jag inte gjorde klart i söndags, HAHA xD
puss på er! J

godnatt gott folk!

jag har en ny favoritlåt, eller inte ny direkt men jag började lyssna på en låt som jag gillade väldigt mkt förut och nu har jag totalt fastnat för den. Den är helt enkelt bäst och nu ska jag äntligen få krypa ner under mitt varma täcke och ladda upp inför morgondagen. Hoppas ni gör detsamma men innan dess, gör som jag och lyssna och njut!


http://www.youtube.com/watch?v=Bc0oQruEm7U


Puss på nosen J

klant! xD

haha Monika var ju inte speciellt skillad idag på träningen, HAHA! Hon skulle skjuta mot mål och jag står i försvar och ska täcka. Tror ni inte att hon skjuter mig rakt i huvudet då, av alla ställen prickar hon just i mitt huvud. Skrattade sjukt mkt eftersom att hon alltid lyckas klanta sig, fick lite ont i huvudet och lite sitter kvar fortfarande, menmen, det var väldigt underhållande iaf. Speciellt för Amanda som sa att hon skulle reta mig resten av livet, haha fett synd xD. För övrigt så gick träningen bra och alla var helt okej koncentrerade, toppen, vi gör framsteg, wiie :D

Den här veckan ska jag spela vädigt många matcher föressten, med alla tre lagen. Det kommer säkert bli toppenkul, speciellt om det blir vinst i varje. Det passar faktiskt utmärkt att det är så mycket matcher just den här veckan eftersom att jag typ inte har några läxor, prov eller inlämningar. Najsnajs (;
om nån bor i närheten och får för sig att kolla så spelar jag dom här dagarna:
Onsdag: Match med juniorerna mot Kungsängen 18:05 i sollentuna simhall (A-hallen).
Söndag: Match med 93orna mot Skå i nån hall nära dom, kan säga vart senare.
Söndag: Match med 92orna direkt efter 93orna mot samma lag och i samma hall.

Ska göra mig iordning för natten nu och sen funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Klockan är ju bara halvtolv och Jossan slår världsrekord i tidig natting, heja! Stämpeln som datanörd kanske håller på att blekna och en ny, pigg jossan enters the floor. HÄRLIGT J!



megaflumm!

första skoldagen avklarad, tree more left to go, wiee! Klass 9:2 är ju självklart bääst och går inte i skolan på fredag, ska på gymnasiemässan istället och det är ju inte speciellt ansträngande om man säger så...xD det finns egentligen inte så mkt att säga om dagen, den rullade på som vanligt. Det känns lixom lite tråkigt att sitta och berätta i skolan om bloggen så kommer nog inte gå djupare in på detaljer om det inte händer något jätteroligt framöver. Juste, idag var iofs en sån dag när det hände något jätteroligt, jag menar verkligen jätteroligt! Det var lixom så att jag och Linn flummade loss totalt! Asså jag kan inte nämna allt för då skulle det är inlägget bli sjukt långt. Men en sak var ju till exempel att jag hade allvarliga skrivkunnigheter på svenskan och det blandat med en bubblande känsla i magen kan inte sluta i annat än vattniga ögon och väldigt ont i magen, HAHAH. Asså jag har inte skrattat så mycket på länge. Det var verkligen galet roligt så grymt mkt tack till världens underbaraste komiker!! ;D Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet så vi lär ju bli över hundra, minst! TOPPEN! xD

Träning ikväll och ska äta nu men vi hörs ikväll gott folk, puss J


typiskt mig

idag när jag äntligen hade chansen att gå och lägga mig i hyffsad tid tog jag den inte. Det måste vara nåt fel på mig. Jag är lixom beroende av att vara uppe sent. Jag vet iofs att datan orsakar det här problemet men det är något jag inte vill inse. Klockan har redan hunnit bli halv ett och det är skola imorrn. Jag har ju inte ens gjort nåt speciellt, bara latat mig och tvingat mina ögonlock att hålla sig uppe, jag vet att dom egentligen hade behövt slutas för länge sen. Menmen, jag ska åtgärda det här problemet så fort jag kan för en förändring måste ske snarast!

Nu ska jossan vara lite duktigt iaf och trycka på "stänga av knappen" på datan, krypa ner under mina tre täcken och sussa sött. Alarmet ringer sex imorrn så det är time nu, sov sött gott folk! J

farsdag

Grattis alla pappor där ute i världen, inte minst min pappa som är världens bästa! Du ställer upp för mig i alla lägen, vad det än gäller. Visst, jag kanske är kaxig ibland och säger saker jag inte menar men innerst inne så vet du att jag älskar dig oändligt och det är huvudsaken. Loveyou J

filmmarathon

den här helgen, lixom många andra helger har jag kollat på sjukt många filmer. Jag älskar verkligen film inom vilken kategori som helst. Även den tråkigaste filmen kan bli rolig när man är med rätt sällskap och det är just rätt sällskap jag är med hela tiden. Lucky me. Helgens filmer orkar jag inte rabbla upp, det var rätt så många men en film som bara MÅSTE nämnas är "Hemma bäst". Den va helt sjukt bra och den blev ju inte sämre för att den manliga huvudrollen såg bra ut. En sammanfattning av filmen som jag hittade på tvguiden.se, den måste ses!


Hemma bäst
Amerikansk romantisk komedi från 2006. Tripp är 35 år gammal men bor fortfarande hemma hos mamma och pappa. Föräldrarna har länge försökt få honom att lämna hemmet och bestämmer sig nu för att ta till drastiska åtgärder. De anställer en tjej som ska manipulera Tripp till att vilja flytta.

Kategori: Film / Komedi / Romantik

today it's sunday

haha som ni ser är jag grymt sämst på rubriker, menmen xD.
Idag har det varit en total slappdag. Jag har gjort typ absolut ingenting. Kom i säng vid kanske fem igår och vaknade, eller blev väckt av min minsta syssling vid elva. Gjorde egentligen inte så mycket eftersom att det var skönt att få vakna till lite innan frukosten stod på bordet (; när klockan närmade sig ett ungefär satte sig familjen rydstedt i bilen  för hemfärd och jag placerade mig i sängen och satte på en film, MYS! Höll mig coolt nog vaken hela första filmen men under andra filmen blev ögonlocken på tok för tunga och jag sussade sött efter redan tio minuter,  HAHA! 

Har nyss ätit middag nu och ska kämpa mig igenom matteläxan och plugga lite på spanskaglosorna. Blir jag klar med allt idag kommer jag att vara ledig från plugg hela veckan. helnajs!

Vi hörs lite senare, SMACK J

bättre sent än aldrig :)

Förlåt för lite sen uppdatering men dagen igår gick i ett och jag hade ingen tid för bloggen. Dagen började iaf med match mot westermalm, vi ledde i princip hela matchen och i slutet på första halvlek hade vi dragit ifrån med hela 4 mål. Kändes jättebra men vi blev lite väl självsäkra och slappnade av en aning för mycket. Dom hann ikapp och när det va lite drygt en minut kvar låg dom bara under med ett mål. Det vart väldigt nervöst, speciellt hos publiken men vi lyckades hålla i och siffrorna slutade på 20-19 till oss. WUNDERBART! Matchen mot Huddinge i fredags gick inte lika bra så den tänker jag inte ens nämna något om, inte för att det vart stortorsk, men ändå xD.

Senare på kvälllen kom min syssling och hans familj på middag. Det var riktigt trevligt eftersom att det var länge sen vi sågs. Jag och Chrille kollade på två filmer. "Saw" och "The heartbreak kid", Rekommenderar båda men om man ska se dom samtidigt ska saw vara den första man ser. Den är riktigt läskig, speciellt när man har en pappa som ska skrämmas genom att knacka på fönstret hela tiden, HAHA. Drömde inga mardrömmar eftersom att filmen efter räddade mig xD. En riktigt klockren komedi som man bara måste se!!!!! mahaha.

Hoppas ni också hade en bra lördag, vi hörs J :D

hallå vinter!

vart har hösten tagit vägen? Den varade typ bara i en vecka om ens det. Har knappt lagt märke det där mysiga som brukar komma med hösten, typ höstlöv, halvvarma kvällar och en "ta det lugnt period". Allt är som bortblåst och nu är vintern påväg med stormsteg. Är superkallt på mornarna och man fryser typ ihjäl. Jag som inte ens har några vinterskor, suck!

Menmen, vintern är ju trots allt en väldigt väldigt mysig årstid om man ska se det positiva, men endast om det är snö. Slask gillar man ju inte nån gång lixom, eller?




volleyboll? xD

det här fredagen har varit riktigt rolig! Jag menar verkligen riktigt rolig! Jag kan ju väldigt kort sammanfatta dagen så tar jag det roliga lite senare (; mentorstid, engelska, bild, lunch, so, no. Väldigt kort vart det men nu till det grymt roliga. Det började redan på maten när sofie fick nåt fnatt och började bli jätteflummig när hon fick för sig att anita trodde hon va en volleyboll. Fråga mig inte hur hon tänkte men bara så att alla vet så är hon bloondie irl xD Hon skrattade så att tårarna sprutade och flummandet höll i sig men på non var det ändå roligast. Alla hade gått hem men jag och sofie satt kvar och kokade äpplen, medans jag rörde om i smeten från äpplena utforskade sofie no-salen, gissa vad hon hittar...? En heel låda med kapplastavar, både jag och hon hoppade högt av glädje. Vi byggde slott, domino och "kasta stav i hink". Detta roade vi oss med en hel timme efter att skolan slutat. Kan man ha roligare eller? Jag vet att det iofs låter väldigt tråkigt när man berättar det så här men att va där var rena drömmen. Tack för en helkul eftermiddag älskling! HAHA

Ikväll är det match så den här eftermiddagen/kvällen ägnar jag åt peppning/taggning inför den (;
SE YOU GUYS LATER, KISSES J

GRATTIS!

GRATTISGRATTISGRATTIS MIKA PÅ FEMTONÅRSDAGEN!
BYXMYNDIG, MOPPE, STRAFFMYNDIG. TOPPEN! :D
ÄLSKAR DIG MASSOR, MEN DET VET DU REDAN! ;)

fuck

Jag lider med dig älskling, jag gör verkligen det! :(






thank god it's friday!

äntligen är det fredag, inte för att jag ska eller har gått upp än eftersom att klockan bara är strax över tolv men iaf. Har egentligen inte så mkt att skriva men för att fylla ut inlägget lite kan jag ju passa på att säga till alla som orkar läsa att dansen gick toppen. Det är verkligen en glädje att få dansa. I lööve it mucho mucho!

Måste tyvärr börja tänka på refrängen eller vad man nu säger för imorrn är det skola, sista dan, yeaah! Juste, match mot Huddinge med juniorerna också, taggataggatagga! Hinner förmodligen inte blogga innan matchen men ska göra mitt bästa. Ni får ha det så bra så länge alla små söta bloggläsare så hörs vi imorrn! Puss J



hjäälp! xD

skoldagen idag har varit superbra (; började kvart i tio med slöjd som va jättechill, najs najs. Sen vare typ lunch och efter det spanska, matte och idrott. Inte speciellt ansträngande direkt. På spanskan fick jag prata med min lärare och vi gick igenom provet typ, hon sa att jag ligger jättejättebra till och det enda jag behövde tänka på var att inte prata så mycket på lektionerna, det kanske inte blir det lättaste men jag ska försöka. Allt för MVG lixom (;
Min mattelärare gav mig också ett glädeskutt eftersom att jag hade fått MVG- på matteprovet, wihuu (; Inte lika bra som vanligt men hon sa att jag var en av dom bästa i klassen och det blir man ju inte direkt ledsen över att höra :D

Nu till efter skolan. Jag och Jojo skulle åka och köpa hårfärg till henne och sen åka hem till Milla och färga det. Gissa vem vi ser på busshållsplatsen? Jo, en snattare från ica som var där under våran prao. Han tittade skumt på oss och självklart stressar jag upp mig och tror att han ska göra nåt dumt. När vi kommer till centrum går han av och börjar gå mot tunnelbanan, han avviker ner mot tågen och vi kan andas ut. Sekunden senare går Jojo ut direkt på gatan och så kommer det en buss. Jag skrek på henne och som tur var reagerade hon hyffsat snabbt. Det hade kunnat gå riktigt illa faktiskt :( Efter en händelerik vistelse vid bussarna går vi bort mot centrum och handlar hårfärgen.

När vi var klara går eller snarare springer vi bort mot bussarna men vi hade redan missat den, bad luck xD Vi sätter oss och väntar på nästa buss som skulle gå om ungefär tio minuter. Vi sitter inne i vår egen värld och babblar men av nån anledning lyfter vi upp huvudena. Vi kollar på varandra och Jojo ba "det är han", vi får typ panik och sitter meganära varandra ända tills bussen kommer. Han stirrar skitkonstigt på oss hela tiden men så fort bussen kommer går han på, dessvärre gör vi samma sak. På bussen sitter vi och spekulerar om vad han kommer göra. Jag va typ livrädd men när vi går av bussen följer han inte med. PHEEW! så typiskt mig att jaga upp mig så mycket !!! xD maha. Jojos hår blev megatoppen föressten.

Ska iväg på dans nu men vi hörs senare gott folk, J <3




kortis

idag har jag tyvärr inte hunnit med nån blogg. Det har nämnligen varit full rulle för mig ända sen kvart i sex i morse, kan låta jobbigt och ja...det var ganska jobbigt. Eller eftersom att jag "råkade" somna på svenskan/engelskan fick jag vila ut mig lite och sen flöt resten av dagen på bra (; Var med älsklingsanna efter skolan idag men innan vi gick hem till henne skulle vi först gå hem till mig och hämta träningskläderna. Det gick ju inte riktigt som förväntat. Duktig som jag är glömmer jag självklart nycklarna uppe på en fönsterkarm i skolan och vi tar cyklarna tillbaka till skolan för att hämta dom. När vi väl kommer dit och jag drar i handtaget är det låst, sekunden senare ser vi en städare som går förbi och vi bankar som galningar för att han ska höra. Tillslut fångar vi hans uppmärksamhet och han öppnar dörren. Pheew!

Träningen gick faktiskt toppen idag och den innehölll enormt mycket styrka och fys!!! Över 200 armhävningar, nån som håller med om att det kanske var liiiite överdrivet? xD Menmen, återhämtade mig med hjälp av en ceasarsallad på donken, mumma (;

Blev en kort sammanfattning av dagen men hinner inte mer nu. Hade planerat att somna framför en bra film så det lär nog bli så. Ni får ha det bäst så hörs vi imorrn. Natti natti J

aah, damp!

Det här är anledningen till varför jag inte hade sökt tidigare. Jag är så jävla osäker. För två sekunder sedan kände jag verkligen suget efter att få börja på handbollsgymnasiet och att flytta med mera men nu känner jag precis tvärtom! Det vrider sig i magen så fort jag tänker på något som har med gymnasium att göra. Det är helt sjukt och det värsta är att det är sant. Jag tror aldrig att jag har haft nån sån stor ångest över nåt som jag har nu. Egentligen gör man ju inte valen förrän framåt januari/februari och det är inte ens dom slutgiltiga valen men ändå så känner jag mig så himla nervös. Det finns ju så många nackdelar med att flytta men sen kommer fördelarna som väger upp det negativa och det är det som gör mig så osäker. I denna sekund känner jag mig nöjd med det jag garanterat kommer att få, detta får mig att vilja stanna kvar i stockholm!

*Att få gå på ett gymnasium i närheten av där jag bor.
*Att få bo kvar hemma med familjen och flytta ihop med "Holmarna" med mera.
*Att ha kvar alla kompisar.
*Att få en riktigt bra utbildning om jag kämpar.
*Att få stanna i Sollentuna HK!!!!!

Ja, vi får se vad som händer men än så länge säger jag bara FUCK THIS!

förlåt för igår!

haha, förlåt för mitt typ psyksika nervsammanbrott igår men kände mig så himla besviken när jag insåg vad jag hade missat.
Men istället för att deppa ihop totalt så tog jag faktiskt tag i problemet. Jag gick nämligen till min syo imorse och frågade om hon trodde det var försent att anmäla sig. Hon trodde inte att det skulle vara några problem med tanke på att det trots allt ändå bara gått tre dagar. Så när jag kom hem satte jag mig vid datan och skickade in min ansökan. Det känns riktigt bra nu faktiskt. Jag bad om ursäkt för att jag skickade in så sent och om dom skulle säga att det inte gick att efteranmäla sig så kommer jag ändå känna mig glad för nu har jag iaf försökt och det är huvudsaken, right?

pussen från en glad jussen, tihi!

FANFANFAN!

Jag har nog sabbat mina chanser totalt inom handbollen. Hade ju ganska seriösa planer på att gå handbollsgymnasium nere i jönköping med bästaste mandut. Har haft tanken i bakhuvudet ett bra tag och har väl kollat upp skolor lite halvbra sådär. Sen för ungefär typ tre eller fyra veckor sen när jag träffade min syo sa hon att det inte var ett så bra alternativ att flytta så långt eftersom att det skulle innebära och kräva väldigt mycket. På grund av detta har jag inte brytt mig speciellt mycket om att kolla sista anmälningsdatum med mera men idag på handbollen kände jag att jag verkligen vill satsa på handbollen och behöver utbildningen i jönköping för att lyckas men framförallt utvecklas och gå framåt. Jag går därför in på sandagymnasiets hemsida och kollar datumet. 1 november var sista datumet, två jävla fucking dagar. Blir så trött på mig själv att jag för en gångs skull inte kan gå på min magkänsla. Nu har jag ju sumpat den chansen totalt och jag ångrar mig enormt!!!!! Känner mig jättebesviken på mig själv och just nu känns allt skit eftersom att jag inte tog den chansen när den fanns mitt framför ögonen på mig. Måste sluta lyssna på andra och istället börja bestämma saker själv annars kommer jag aldrig lyckas bli nåt, så det så!

J

hurtbulle

frisk luft och snart träning, härligt (; var ute på en promenad med mamma efter maten, kändes skönt med lite frisk luft eftersom att jag har suttit och pluggat typ hela kvällen och snart blir det handbollsträning i två timmar. Är inte riktigt klar med svenskan men jag hinner nog skriva det sista efter handbollen, det är iofs inte hela världen om jag gör den imorgon men det är ju skönt att vara klar. Känns iaf väldigt skönt att vara ute i hyffsat god tid. Känner mig mer nöjd med mitt arbete då så det är bara att hoppas att det syns på betygen. Jag måste gå nu men ni får ha det så bra så länge (;

Tjing J

hata idol-lars

gud vad jag hatar idol-lars. Han är så jävla patetisk. Han anstränger sig inte ens för att göra ett bra framträdande i idol, han tar upp nån annans plats, nån som verkligen vill vara med. Jag vet att det finns flera tusen som verkligen vill satsa på att vinna och dom skulle inte tönta sig som lars. Han förlöjligar hela programmet  och grejen är den att han inte ens vill vinna. Han har gått in med inställningen att inte vilja vinna och det gör honom till en loser innan han ens har stått på scen. Ännu mera loser blir han när han väl går upp på scen. Vilken normal person går lixom upp med jättestora glasögon, töntiga kläder och låtsas halka på ett bananskal i idol. Han kan leka proffs i talang istället men där platsar han endast om nån förstår det ironiska i framträdandet. Idol är till för människor som kan sjunga och gör allt för att vinna. Inte för såna som nollor som lars. Jag tycker att han kan lämna över sin plats till nån som verkligen förtjänar den, han ville bara att svenska folket skulle lägga märke till honom och det har vi gjort så bye bye.

J <3

älska dassboken !

första skoldagen var grymt skön, behövdes verkligen eftersom att jag kom i säng en aning försent igår xD vi var iaf på nån utställning som hette "Spela roll" och fick lyssna på en från malmö som pratade, haha det va ju inte lite roligt med hennes uttal på vissa ord. Speciellt ord som typ steeå (stå). HAHA, älskar dialekter + att den här tjejen hade välidgt klockrena kommentarer xD typ "Asså bli inte rädda om jag andas för mycket, det beror på att jag har en lite för stor mage, jag kommer inte att dö". maha.

Sen vart det iaf lunch på centralstation eller vad den heter, fick värsta flashbacksen från när vi åkte till göteborg med gamla klassen, saknar grovt! Menmen jag, Jojo och Anna satte oss iaf på en av bänkarna där och Sofie och Camilla på donken, när dom hade ätit klart joinade dom oss och Anna gick iväg med andra Anna, då började flummet! Haha, jag plockade fram dassboken från väskan och där satt vi och läste skämt så att tårarna nästan sprutade xD så himla kul, sen typ attackerade en fågel och vi blev jätterädda, fy för fåglar xD
Vid ungefär tolv vart det färd mot skolan för gympa och sen slutade vi. Superchill dag and i love it!

Men nu ska Jossan va duktig och plugga svenska precis som hon har skrivit upp i sin planering, sen blir det träning, puss på er alla J




nattinatti

såg nyss klart "Little miss sunshine". Supergullig film som jag rekommenderar trots att det var lite knäpp xD. Jag tycker att den verkligen visar vad kärleken tillbringar oss i vardagen och att vi verkligen behöver den. Pengar är inte allt.
Men nu är klockan egentligen alldeles för mkt. Det är ju första skoldagen imorrn och jag börjar redan klockan åtta för att vi ska typ till nåt museum. Blir säkert skoj men jag mååste sova nu för att orka(;

Nattinatti, sov så gotti så hörs vi imorrn (; adios J

memories at koster

http://www.youtube.com/watch?v=If_LHpBQnBI

den här låten ger sjukt många flashbacks. Det ända jag tänker på är koster sommaren 08 med mika och massa andra härliga människor. Vill verkligen tillbaka, saknar det sjukt mycket och allt som hände där, tihi xD Det är oförglömligt. Vi SKA tillbaka dit nästa år Mika, right?! Det var nog en av dom bästa veckorna i mitt liv, jag lovar!

älskar älskar älskar koster, defentitivt korad till världens bästa ö! puss J





slut på det roliga, nu börjar allvaret igen..

shit va lovet har gått snabbt. Jag vet iofs vad det beror på, det beror på att jag har varit med dom som betyder allra mest men jag har även lärt känna nya människor. Vill iaf tacka alla som har gjort höstlovet 08 oförglömligt, ta åt er om ni känner er träffade. Jag vet att ni vet vilka ni är (;

Har dessvärre inte hunnit med alla måsten som jag så noggrant hade planerat att hinna med under lovet. Istället få jag ta itu med det i veckan istället och gör därför en planering redan nu som jag måste tvinga mig själv att hålla (;

Måndag: Direkt när jag kommer hem börjar jag med filmanalysen. Håller på med den cirka två-tre timmar och äter därefter. Träning vid åtta.

Tisdag: Direkt efter tandläkaren kommer jag hem och gör matteläxan, om jag hinner ska jag även renskriva engelskatexten från "Of mice and men". Läggdags tidigt (;

Onsdag: Eventuell fortsättning på matteläxan om jag inte hinner klart på tisdagen, handboll vid kvart över sex-nio. Hoppar i säng tidigt även nu.¨

Torsdag: Inga läxmåsten förutom engelskatexten om det inte redan är klar (; Dans vid kvart i sju-kvart i åtta.

Fredag: Absolut chill efter skolan fram till kvart över sju ungefär när det är samling i simhallen för vidarefärd mot huddinge där vi spelar match.

Lördag, Söndag: Ännu oplanerade, skönt det. Kan ev. ha match med 93:orna på lördagen men det kollar jag upp under veckan (;

Nu har jag iaf koll på vad som ska göras i skolan och jag har återfått kontrollen över läxorna, härligt (;
Hörs kanske lite senare men nu ska jag kolla på film, puss på er J






my day, my saturday.

plugg plugg plugg och ännu mera plugg. Det är nu man inser att man borde ha ägnat lite tid varje dag åt alla inlämningar och sånt som ska va inne nästa vecka. Men sånt förstår jag inte förrän det är försent och det straffar sig. Nu sitter jag nämnligen med två hyffsat stora inlämningar och en matteläxa. Detta innebär att både måndag och tisdagstimmarna efter skolan kommer gå åt till att plugga, inga kompisar alltså, menmen that's life. Det är bara att kämpa på för snart är det ju lov igen, det efterlängtade jullovet, wihuuu. Ännu en sak att se fram emot är min födelsedag, femton den femtonde (december) vilket innebär byxmyndighet, moppe + körkort , straffmyndig och att en hel dag är bara min, kan det bli bättre ? längtar enormt!

Nu till gårdagen. Ja, vi åkte ju in till stan och var framme ungefär vid tolv. Därefter utfördes shopping men tyvärr hittade jag ingenting som som jag ville ha och alla skor jag prövade var alldeles för stora, not good. Om snön kommer lär jag ju få frysa om fötterna eftersom att jag endast har två par "vinterskor". Problemet är att dom ena läcker in och dom andra är tyggympaskor, HAHA! Menmen, vi åt en snabb lunch på mc donalds och därefter vart det bio (rallybrudar, rekomenderar verkligen) med massa popcorn, yummie.

Direkt efter bion ringde mika (mammas pojkväns dotter, lika gammal som jag) och frågade om vi ville sova hos dom. Jag sträckte över telefonen till mamma så hon fick prata med tobbe (mammas pojkvän). Dom fortsatta planerna blev då övernattning hos familjen holm. Vad som hände där är hemligstämplad information....mohahah (jag och mika är dom enda som vet). Natten slutade ungefär kring kvart i fem och detta bidrog till en låååång sovmorgon, man måste ju njuta av sista sovmorgonen på lovet för imorrn blir det tidig uppstigning igen, bläääh! xD




to late

tyvärr kära människor så orkar lilla jossan inte lägga in nån information om dagen, jag tror ändå inte att någon kommer läsa det här förrän imorrn med tanke på klockan. Istället tillbringar jag den sista tiden innan jag somnar bredvid mika och berättar om dagens busigheter imorrn, lovar (;

ha det så bra och sov gott om någon är så dum som mig oh mika och är uppe nu xD vi hörs imorrn iaf J <3


fuck, snart är lovet slut

trots att man får ångest så fort man tänker på att det underbara höstlovet snart är slut så måste man ju försöka tänka lite positivt och verkligen göra någonting roligt dom sista dagarna. Jag till exempel, ska tillbringa morgondagen med mamma och lil'sis på stan med shopping, bio, café och lunch/middag, efter kanske vi åker hem till familjen Holm och spenderar natten där. Kan det bli bättre?

Dessvärre kommer det inte bli alls lika kul på söndagen eftersom att jag inte har varit klok nog att planera mitt plugg, så typiskt mig. Jag skjuter alltid upp allting när jag är ledig. Men jag har faktiskt blivit bättre under veckorna i skolan men nu under lovet har det varit så mkt annat som har varit roligare och då "råkar" läxorna komma i kläm. Menmen, detta innebär att jag måste göra söndagen till en "anti-kompisdag" och istället sticka ner näsan bland alla inlämningar och mattetal. Så går det när man inte planerar speciellt proffsigt men det är smällar man får ta och jag ångrar ingenting. Att ha fått träffa alla underbara människor som jag har fått turen att göra under lovet är värt så himla mycket mer än ruttna gamla läxböcker, blääh! HAHA.

Nu är det time for bed för min del för en prinsessa kräver sin skönhetssömn för att kunna spendera så mycket pengar som möjligt så sov gott underbara människor så ses vi imorrn då ni förhoppningsvis får se mina fynd och min tuffa haircut, mahaha J <3





RSS 2.0