haha knasigt inlägg

nu är den klar, inskickad, finito.
och jag är trött. därför ska jag sova.
puss på er allihopa!

destination djupt ner i fysikhäftet

halloj, för er som inte visste så har jag varit sjuk och hemma hela början av veckan (måndag tisdag) men nu är jag faktiskt på bättringsvägen och därför blir det skola redan imorgon ;)
känns riktigt bra faktiskt med tanke på att jag har fått vila väldigt länge nu. för länge enligt mig eftersom att jag liksom är pigg redan vid sju på mornarna.
men iaf, back to school imorrn. men nej nu kan jag inte sitta här och geeka mig. har en no-uppsats som väntar på att bli klar innan 00.00 och jag har inte ens börjat men som tur är så viskade en liten fågel i mitt öra att den tar ungefär 30 minuter att skriva, lucky me!

ska ladda upp med skogsbärssoppa, knäckebröd och en liten klubba sen är det bara att börja skriva.
yeey!en otroligt vacker bild måste jag säga, jag är såå snygg! :D


värt att titta på, om och om igen!

jag får verkligen aldrig nog av den här videon, den är så otroligt gullig och tårarna rinner av glädje varje ggn. vet att nästan alla har sett den minst en gång men här har ni den igen!


bästavän!

piggelin <3 twister!

potatiscupen!

hallojsan allihopa! det va länge sen jag skrev nåt här på bloggen men jag kände att det var dags för en liten update. har ju hunnit med en hel del sen sist jag bloggade men höjdpunkten av alla händelser var ändå potatiscupen. det är en handbollscup nere i alingsås där det i år var över 360 lag med om jag inte minns fel. sjukt kul hade vi och det är helt klart ett minne för livet! ni kan läsa lite mer detaljerat om det på tilpas blogg, som förövrigt fick smeknamnet tilpa på cupen :D

avslutar inlägget med lite härliga bilder därifrån :D


RSS 2.0