bättre sent än aldrig :)

Förlåt för lite sen uppdatering men dagen igår gick i ett och jag hade ingen tid för bloggen. Dagen började iaf med match mot westermalm, vi ledde i princip hela matchen och i slutet på första halvlek hade vi dragit ifrån med hela 4 mål. Kändes jättebra men vi blev lite väl självsäkra och slappnade av en aning för mycket. Dom hann ikapp och när det va lite drygt en minut kvar låg dom bara under med ett mål. Det vart väldigt nervöst, speciellt hos publiken men vi lyckades hålla i och siffrorna slutade på 20-19 till oss. WUNDERBART! Matchen mot Huddinge i fredags gick inte lika bra så den tänker jag inte ens nämna något om, inte för att det vart stortorsk, men ändå xD.

Senare på kvälllen kom min syssling och hans familj på middag. Det var riktigt trevligt eftersom att det var länge sen vi sågs. Jag och Chrille kollade på två filmer. "Saw" och "The heartbreak kid", Rekommenderar båda men om man ska se dom samtidigt ska saw vara den första man ser. Den är riktigt läskig, speciellt när man har en pappa som ska skrämmas genom att knacka på fönstret hela tiden, HAHA. Drömde inga mardrömmar eftersom att filmen efter räddade mig xD. En riktigt klockren komedi som man bara måste se!!!!! mahaha.

Hoppas ni också hade en bra lördag, vi hörs J :D

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Frågestund

Nu är det frågestund i en av de absolut snabbast växande bloggarna just nu. Hoppas att även du kan vara med och delta i detta om det är så att du har några frågor att ställa.



Kanske är det så att du är ny vid bloggen, och då får du naturligtvis kolla dig runt och "känna dig som hemma" och förhoppningsvis kommer du att få upp ögonen som så många andra för en av de bloggar som som sagt växer snabbast just nu där du som läsare har en stor del i att bloggen snurrar runt så att säga. Diskussionsinlägg är en stor del av upplägget och att just du som läsare är med och deltar, betyder mer än massor.



Tack på förhand och ha en fortsatt trevlig söndag!



Mvh

2008-11-09 @ 13:52:37
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0